3.239.11.178 - US

Gunnar Cyrén

Gunnar Cyrén (1931-2013) har haft en stor betydning for udviklingen af svensk glaskunst fra 60’erne til 90’erne. Prisbelønnede Gunnar Cyrén står blandt andet bag den eksklusive Nobel-glasserie, som siden 1991 har prydet bordene ved uddelingen af Nobelprisen, og både hans glaskunst og originale sølvarbejder er efterspurgt på internationale auktioner.
Hver eneste dag forsøgte den store svenske sølvsmed, glaskunstner og industridesigner Gunnar Cyrén at genopfinde skønheden. Gunnar Cyrén vekslede mellem at arbejde med især sølv og glas i en levende symfoni af skabertrang, farveglæde – og ydmyghed. Altid tro mod materialet i sin søgen efter autenticitet, og altid tro over for selve håndværket gennem utallige eksperimenter på glasværkstedet hos legendariske Orrefors – og fra 1976 på værkstedet i sin egen sølvsmedje. Gunnar Cyréns mangfoldige livsværk byder på alt fra kunstgenstande og ceremonielle objekter til smukke brugsting, skabt ud fra en grundlæggende filosofi om, at kunsthåndværk i selve sit væsen skal formidle skønhed.

Designet af Gunnar Cyrén

Sorter efter
Vis per side

Jacobsen Møbler Aabenraa

Besøg vores store butik i Aabenraa

I Aabenraa finder du vores store butik på 3300 kvm. Vi står altid klar til at give dig en personlig og tryg betjening, hvor det kun er dig, der er i fokus. Sammen finder vi ud af hvilke produkter, der kan fuldende dit hjem – uanset om det er nye møbler eller moderne interiør i populære designs, der skal sætte prikken over i’et.

Du er velkommen til at kigge igennem vores store sortiment her i webshoppen og blive inspireret. Vil du gerne have personlig vejledning, står vi altid klar til at hjælpe dig i vores fysiske butik i Aabenraa, som er åben alle dage. Vores kunder er det vigtigste for os, og vi sætter en ære i at give en god, personlig og tryg service – uanset om du køber online eller i vores fysiske butik.