3.237.34.21 - US

Gridy

 

Designstudiet Gridy er baseret i Oslo, Norge og er etableret af Lars Olav Dybdal og Wilhelm Grieg Teisner i 2009. Gridy har en minimalistisk tilgang til design, der er fast forankret i skandinaviske traditioner og kulturer. Studiet stræber efter at skabe enkle og ærlige produkter, der er brugervenlige og har et nordisk præg over sig. De kombinerer den rationelle tilgang med æstetik og humor for at skabe design med karakter. Ifølge designerne skal design have karakter og opfylde et formål uden at skrige om opmærksomhed. Godt design skal have en rationel og fornuftig brug af materialer og være intuitiv til brug. Deres ambition er altid at skabe langvarigt design, som kan blive brugt igennem flere generationer. De kan lide at bruge naturlige og ærlige materialer og specielle detaljer, der skaber karakter og gør produktet interessant. Gridy arbejder med internationale producenter som EFG, Northern, Bolia.com, Menu, Normann Copenhagen og GRCC.

Designet af Gridy

Jacobsen Møbler Aabenraa

Besøg vores store butik i Aabenraa

I Aabenraa finder du vores store butik på 3300 kvm. Vi står altid klar til at give dig en personlig og tryg betjening, hvor det kun er dig, der er i fokus. Sammen finder vi ud af hvilke produkter, der kan fuldende dit hjem – uanset om det er nye møbler eller moderne interiør i populære designs, der skal sætte prikken over i’et.

Du er velkommen til at kigge igennem vores store sortiment her i webshoppen og blive inspireret. Vil du gerne have personlig vejledning, står vi altid klar til at hjælpe dig i vores fysiske butik i Aabenraa, som er åben alle dage. Vores kunder er det vigtigste for os, og vi sætter en ære i at give en god, personlig og tryg service – uanset om du køber online eller i vores fysiske butik.