GOD NAT

Med GOD NAT får du et sengebrand, der både er udviklet og produceret i Danmark. Her får du også et brand, der har respekt for det klassiske design og det gode håndværk. Kollektionerne består af innovative senge, madrasser og tilbehør, som både vil forene form og funktion. Med senge fra GOD NAT får man derfor også den bedste søvn, og man vil vågne veludhvilet og klar til dagens gøremål.

GOD NAT kollektionerne er opdelt i to serier, HEIMDAL og ODIN, som giver dig mulighed for at skabe præcis den seng, du ønsker.

Designet af GOD NAT

Jacobsen Møbler Aabenraa

Besøg vores store butik i Aabenraa

I Aabenraa finder du vores store butik på 3300 kvm. Vi står altid klar til at give dig en personlig og tryg betjening, hvor det kun er dig, der er i fokus. Sammen finder vi ud af hvilke produkter, der kan fuldende dit hjem – uanset om det er nye møbler eller moderne interiør i populære designs, der skal sætte prikken over i’et.

Du er velkommen til at kigge igennem vores store sortiment her i webshoppen og blive inspireret. Vil du gerne have personlig vejledning, står vi altid klar til at hjælpe dig i vores fysiske butik i Aabenraa, som er åben alle dage. Vores kunder er det vigtigste for os, og vi sætter en ære i at give en god, personlig og tryg service – uanset om du køber online eller i vores fysiske butik.