44.210.151.5 - US

Gio Ponti

Den italienske designer, arkitekt og redaktør, Gio Ponti (1891-1979) er en af de mest indflydelsesrige designvisioner i det 20. århundrede. Ponti designede en lang række møbler og produkter gennem sin karriere, alt fra skabe, lamper og stole til keramik og glasvarer – og hans bygninger, herunder Pirelli-tårnet i Milano og Denver Art Museum, der blev opført i 14 lande. Gennem designmagasinet, Domus som han grundlagde i 1928, fremmede Ponti en ny nysgerrighed og åbenhed over for ny designtænkning.
Gio Ponti var konceptuel og trak altid linjer mellem arkitekturen og indretningen. Ponti betragtede aldrig arkitektur som blot at skabe bygninger. I stedet undfangede han ofte også bygningens indre; skabe, møbler, belysning og endda keramik, glas og sølvtøj, der passer til det overordnede koncept. Pontis signatur-møbeldesigns, såsom den elegante Superleggera-stol til Cassina eller hans elegante spejlsamling, giver et nyt perspektiv på traditionelle italienske møbler og blander stil med funktionalitet. Hans design blev påvirket af la dolce vita; han opfordrede alle til at bruge godt design til at nyde livet fuldt ud. Dette nøjagtige farverige, glade, sensuelle italienske liv afspejles i hans portefølje og vil bestemt fortsætte med at påvirke kunstnere og designere langt ud i fremtiden.

Designet af Gio Ponti

Jacobsen Møbler Aabenraa

Besøg vores store butik i Aabenraa

I Aabenraa finder du vores store butik på 3300 kvm. Vi står altid klar til at give dig en personlig og tryg betjening, hvor det kun er dig, der er i fokus. Sammen finder vi ud af hvilke produkter, der kan fuldende dit hjem – uanset om det er nye møbler eller moderne interiør i populære designs, der skal sætte prikken over i’et.

Du er velkommen til at kigge igennem vores store sortiment her i webshoppen og blive inspireret. Vil du gerne have personlig vejledning, står vi altid klar til at hjælpe dig i vores fysiske butik i Aabenraa, som er åben alle dage. Vores kunder er det vigtigste for os, og vi sætter en ære i at give en god, personlig og tryg service – uanset om du køber online eller i vores fysiske butik.