Enrico Franzolini

 

Enrico Franzolini blev født i Udine i 1952. Han studerede i Firenze og uddannede sig inden for arkitektur på universitetet i Venedig. I 1972 blev han inviteret til den 36. Biennale-udstilling af dekorativ kunst i Venedig, hvor han udstillede to genstande produceret af Livio Seguso-glasfabrikken i Murano. I 1978 havde han sin første personlige udstilling på Plurima Galleriet i Udine, hvor han interesse for minimalistisk arkitektur begyndte. På samme tid blev han også interesseret i interiør og produktdesign. Efter at have skabt anerkendelse fra magasiner som Domus, Modo, Abitar og Interni, begyndte Franzolini at arbejde på en række projekter i hele Italien og har arbejdet med flere af de kendte møbelfirmaer. I årenes løb har han samarbejdet med nogle af de mest prestigefyldte virksomheder inden for møbelindustrien, som Capellini, Foscarini, Knoll International og Palluco.

Designet af Enrico Franzolini

Jacobsen Møbler Aabenraa

Besøg vores store butik i Aabenraa

I Aabenraa finder du vores store butik på 3300 kvm. Vi står altid klar til at give dig en personlig og tryg betjening, hvor det kun er dig, der er i fokus. Sammen finder vi ud af hvilke produkter, der kan fuldende dit hjem – uanset om det er nye møbler eller moderne interiør i populære designs, der skal sætte prikken over i’et.

Du er velkommen til at kigge igennem vores store sortiment her i webshoppen og blive inspireret. Vil du gerne have personlig vejledning, står vi altid klar til at hjælpe dig i vores fysiske butik i Aabenraa, som er åben alle dage. Vores kunder er det vigtigste for os, og vi sætter en ære i at give en god, personlig og tryg service – uanset om du køber online eller i vores fysiske butik.