3.230.173.188 - US

Dimitri Bähler

Dimitri Bähler er en schweizisk designer som bor og arbejder i Biel, Schweiz. Efter sine afsluttede uddannelser på Designakademiet Eindhoven og ECAL i 2010, åbnede han sit eget designstudie i 2014 og har siden da beskæftiget sig med design, som ofte er forbundet med spontanitet, radikalisme, men også poesi. Alt fra masseproducerede genstande til unikke genstande gennem installationer, kontekst, produktionsproces og brug af objekter, har særlig indflydelse på designerens arbejde. Dimitri Bähler er to gange blevet nomineret til Swiss Design Awards, henholdsvis i 2014 og 2015 og har gennemført en række designboliger rundt om i verden, inkl. ved EKWC (Det Europæiske Center for Keramik) i Holland og på Ishinomaki Laboratory i Japan. Designerens arbejde styres af hans egen følsomhed over for produkternes magt og kan ofte forekomme spontan, men understøttes dog af kraftig forskning. Bähler nyder at bringe en følelse af naivitet og frygtløshed til produkter.

Designet af Dimitri Bähler

Jacobsen Møbler Aabenraa

Besøg vores store butik i Aabenraa

I Aabenraa finder du vores store butik på 3300 kvm. Vi står altid klar til at give dig en personlig og tryg betjening, hvor det kun er dig, der er i fokus. Sammen finder vi ud af hvilke produkter, der kan fuldende dit hjem – uanset om det er nye møbler eller moderne interiør i populære designs, der skal sætte prikken over i’et.

Du er velkommen til at kigge igennem vores store sortiment her i webshoppen og blive inspireret. Vil du gerne have personlig vejledning, står vi altid klar til at hjælpe dig i vores fysiske butik i Aabenraa, som er åben alle dage. Vores kunder er det vigtigste for os, og vi sætter en ære i at give en god, personlig og tryg service – uanset om du køber online eller i vores fysiske butik.