Defne Koz

 

Defne Koz etablerede sit eget designstudie i Milano og skabt bedst sælgende produkter til Alessi, Fontana Arte, Foscarini og Leucos. I dag er hun en af de mest kendte tyrkiske designere. Studiet beskæftiger sig med interiørdesign med fokus på høj kvalitet, der omfavner vision og mission. Studiet integrerer designaspekter i kontrast – for eksempel håndværk og hightech, digitale og fysiske oplevelser, global æstetik med lokale kulturelle signaturer, samt et produkts karakter med et koordineret branding sprog. Defne Koz starter altid med at udforske kulturen ved brug af et produkt eller tjeneste for derefter at udvikle sit eget design som en komplet oplevelse. Studiet bruger deres designvision som en innovationsstrategi til at udforske og definere nye produkt- og serviceområder. Studiet er globalt med base i USA og arbejder for internationalt kunder, men er forankret i tyrkiske designkultur.

Designet af Defne Koz

Sorter efter
Vis per side

Jacobsen Møbler Aabenraa

Besøg vores store butik i Aabenraa

I Aabenraa finder du vores store butik på 3300 kvm. Vi står altid klar til at give dig en personlig og tryg betjening, hvor det kun er dig, der er i fokus. Sammen finder vi ud af hvilke produkter, der kan fuldende dit hjem – uanset om det er nye møbler eller moderne interiør i populære designs, der skal sætte prikken over i’et.

Du er velkommen til at kigge igennem vores store sortiment her i webshoppen og blive inspireret. Vil du gerne have personlig vejledning, står vi altid klar til at hjælpe dig i vores fysiske butik i Aabenraa, som er åben alle dage. Vores kunder er det vigtigste for os, og vi sætter en ære i at give en god, personlig og tryg service – uanset om du køber online eller i vores fysiske butik.