Deeping & Jørgensen

 

De to danske designere Line Depping og Jakob Jørgensen samarbejder om specifikke projekter, imens de hver især har deres egne design studier. Deeping og Jørgensen mødte hinanden mens de studerede på Det Kongelige Kunstakademi i København, hvor de begge dimitterede i 2007. De to designere arbejder primært med træ og ofte i kombination med andre materialer og finish. Deeping bringer en observerende og kulturel tilgang til partnerskabet, mens Jørgen søger det skulpturelle udtryk i funktionelle objekter. Deres design er kendetegnet ved et let og enkelt touch, nye funktioner og en eksperimentel tilgang til træets muligheder. Det enkle og minimalistiske udtryk passer til de fleste nordiske hjem og bidrager med et raffineret præg, som kan personliggøres med tilbehør. For HAY har de designet Eiffel hylde, Eiffel sidebord og Eiffel sofabord.

Designet af Deeping & Jørgensen

Jacobsen Møbler Aabenraa

Besøg vores store butik i Aabenraa

I Aabenraa finder du vores store butik på 3300 kvm. Vi står altid klar til at give dig en personlig og tryg betjening, hvor det kun er dig, der er i fokus. Sammen finder vi ud af hvilke produkter, der kan fuldende dit hjem – uanset om det er nye møbler eller moderne interiør i populære designs, der skal sætte prikken over i’et.

Du er velkommen til at kigge igennem vores store sortiment her i webshoppen og blive inspireret. Vil du gerne have personlig vejledning, står vi altid klar til at hjælpe dig i vores fysiske butik i Aabenraa, som er åben alle dage. Vores kunder er det vigtigste for os, og vi sætter en ære i at give en god, personlig og tryg service – uanset om du køber online eller i vores fysiske butik.