BIG - Bjarke Ingels Group


BIG er en gruppe af arkitekter, designere, forskere og opfindere med base i København, New York, London og Barcelona. Virksomheden er involveret i et stort antal projekter i hele Europa, Nordamerika, Asien og Mellemøsten.
BIG blev oprettet af den danske arkitekt Bjarke Ingels, som er en utraditionel tænkende arkitekt og formidler, der tvister modernismens til tider stive dogmer og tilføjer kreativ tænkning, frugtbar fantasi og en pragmatisk tilgang.
BIGs arkitektur opstår af en omhyggelig analyse af, hvordan det moderne liv konstant udvikler og ændre sig på grund af indflydelsen fra multikulturel udveksling, globale økonomiske strømme og kommunikationsteknologier.
BIGs designvision har fokus på det store billede, men med sanst for de små detaljer og deres virkning. Ved at kombinere stærke konceptuelle fortællinger med et skarpt øje for detaljer, pasform og finish, sikrer studiet, at produkterne
kan leve i ethvert interiørmiljø og forbedre måden vi lever og arbejder på.

Designet af BIG - Bjarke Ingels Group

Jacobsen Møbler Aabenraa

Besøg vores store butik i Aabenraa

I Aabenraa finder du vores store butik på 3300 kvm. Vi står altid klar til at give dig en personlig og tryg betjening, hvor det kun er dig, der er i fokus. Sammen finder vi ud af hvilke produkter, der kan fuldende dit hjem – uanset om det er nye møbler eller moderne interiør i populære designs, der skal sætte prikken over i’et.

Du er velkommen til at kigge igennem vores store sortiment her i webshoppen og blive inspireret. Vil du gerne have personlig vejledning, står vi altid klar til at hjælpe dig i vores fysiske butik i Aabenraa, som er åben alle dage. Vores kunder er det vigtigste for os, og vi sætter en ære i at give en god, personlig og tryg service – uanset om du køber online eller i vores fysiske butik.