Bernard-Albin Gras

Født: 1886 - Død: 1943

Den franske arkitekt og designer, Bernard-Albin Gras (1886-1943), designede i 1921 en serie af lamper til brug på kontorer og i industrielle miljøer. Den fik efterfølgende navnet GRAS-lampen og var forbløffende og ekstraordinære med sit ergonomiske samt enkle og robuste design. Her er hverken benyttet skruer eller svejsede samlinger i grundformen, og GRAS-lampen kender vi i dag som et ikonisk møbel.


Bernard-Albin Gras var en af de mest innovative designere i det 20. århundrede med sit fokus på funktionel æstetik i sine lamper. Især detaljerne omkring designet af armene, stilkene, beslagene og soklerne var i høj grad forud for hans tid.
I dag er La Lampe GRAS-lampen blevet et efterspurgte samleobjekt i hele verden – især i Frankrig, USA og Japan. Bernard-Albin Gras talentfulde og visionære design dermed sat dit præg i designhistorien.

Designet af Bernard-Albin Gras

Jacobsen Møbler Aabenraa

Besøg vores store butik i Aabenraa

I Aabenraa finder du vores store butik på 3300 kvm. Vi står altid klar til at give dig en personlig og tryg betjening, hvor det kun er dig, der er i fokus. Sammen finder vi ud af hvilke produkter, der kan fuldende dit hjem – uanset om det er nye møbler eller moderne interiør i populære designs, der skal sætte prikken over i’et.

Du er velkommen til at kigge igennem vores store sortiment her i webshoppen og blive inspireret. Vil du gerne have personlig vejledning, står vi altid klar til at hjælpe dig i vores fysiske butik i Aabenraa, som er åben alle dage. Vores kunder er det vigtigste for os, og vi sætter en ære i at give en god, personlig og tryg service – uanset om du køber online eller i vores fysiske butik.