44.210.151.5 - US

Andreas Engesvik

Andreas Engesvik er en norsk designer, der åbnede sig eget designstudie i 2009. Tidligere var han et grundlæggende medlem af det banebrydende designstudie Norway Says, som han arbejdede med i seks år. Andreas Engesvik studerede først kunsthistorie ved universitet i Bergen, Norge. Derefter fortsatte han med at studere design ved National College of Art and Design, hvor han tog sin kandidatuddannelse i 2000. Hans arbejde har vundet en række internationale priser, herunder Red Dot Award, iF Product Design Award og Wallpaper Design Award. Hans tilgang til design går ud på, at objekter skal mestres før de oprettes. For designeren Andreas Engesvik er det ikke vigtigt at have et stort designstudie, men at have en høj kvalitet i de produkter der skabes. Han har en forkærlighed for gamle biler og indretter sit hjem enkelt og praktisk. Han beskriver sit hjem som et almindeligt hjem med møbler der tjener sit formål, har god kvalitet og dejlige materialer.

Designet af Andreas Engesvik

Jacobsen Møbler Aabenraa

Besøg vores store butik i Aabenraa

I Aabenraa finder du vores store butik på 3300 kvm. Vi står altid klar til at give dig en personlig og tryg betjening, hvor det kun er dig, der er i fokus. Sammen finder vi ud af hvilke produkter, der kan fuldende dit hjem – uanset om det er nye møbler eller moderne interiør i populære designs, der skal sætte prikken over i’et.

Du er velkommen til at kigge igennem vores store sortiment her i webshoppen og blive inspireret. Vil du gerne have personlig vejledning, står vi altid klar til at hjælpe dig i vores fysiske butik i Aabenraa, som er åben alle dage. Vores kunder er det vigtigste for os, og vi sætter en ære i at give en god, personlig og tryg service – uanset om du køber online eller i vores fysiske butik.