Amanda Borberg

 

Amanda Borberg er en fra 1992 og en ny dansk designer med base i København. Hun er uddannet fra Det Kongelige Danske Akademi for Kunst og Arkitektur og har en kandidatgrad indenfor tekstildesign.
Amanda Borberg arbejder i øjeblikket som freelance designer og udvikler tryk og farvepaletter til tekstiler for anerkendte leverandører og bliver jævnligt brugt i forskellige kunstprojekter indenfor
interiør, mode og tekstilprojekter. Hendes stil kendetegnet ved et naturlige udtryk med tidløse smukke elementer og hendes fascination af samspillet mellem kombination af farver ses tydeligt i hendes desinger.
I sit samarbejde med HAY stræber hun efter at holde sine designs enkle og dermed efterlade tilstrækkelig plads til at form, materiale og kvalitet kan fylde. For HAY har Amanda Borberg skabt Été Bedlinen-serien, Frotté-håndklæder, duftduftposer og de skønne stribede køkkentekstiler.

Designet af Amanda Borberg

Jacobsen Møbler Aabenraa

Besøg vores store butik i Aabenraa

I Aabenraa finder du vores store butik på 3300 kvm. Vi står altid klar til at give dig en personlig og tryg betjening, hvor det kun er dig, der er i fokus. Sammen finder vi ud af hvilke produkter, der kan fuldende dit hjem – uanset om det er nye møbler eller moderne interiør i populære designs, der skal sætte prikken over i’et.

Du er velkommen til at kigge igennem vores store sortiment her i webshoppen og blive inspireret. Vil du gerne have personlig vejledning, står vi altid klar til at hjælpe dig i vores fysiske butik i Aabenraa, som er åben alle dage. Vores kunder er det vigtigste for os, og vi sætter en ære i at give en god, personlig og tryg service – uanset om du køber online eller i vores fysiske butik.