Afteroom Studio

 

Afteroom Studio er grundlagt af Hung-Ming Chen og Chen-Yen Wei. Studiets mission er simpelthen at skabe smukke produkter, som vil stige i værdi med tiden og design med hvilket man kan blive gammel med. Den taiwanskfødte designduo åbnede først et designstudie i Stockholm med forestillingen om at skabe moderne objekter, der kun ville blive smukkere med tiden. Ud over deres eget arbejde, ser de deres studie som et udgangspunkt for designere overalt i verden, der deler deres filosofi. Inspirationen stammer fra en spændende interesse og nysgerrighed for former, sanser, proportioner, materialer og kulturer. Den tankevækkende duo ser på fortiden som en rute for fremtiden, der har til hensigt at deres produkter skal vokse som skatte og indtage deres plads for den næste generation af designere. Filosofien handler ganske enkelt om enkelthed og ærlighed.

Designet af Afteroom Studio

Jacobsen Møbler Aabenraa

Besøg vores store butik i Aabenraa

I Aabenraa finder du vores store butik på 3300 kvm. Vi står altid klar til at give dig en personlig og tryg betjening, hvor det kun er dig, der er i fokus. Sammen finder vi ud af hvilke produkter, der kan fuldende dit hjem – uanset om det er nye møbler eller moderne interiør i populære designs, der skal sætte prikken over i’et.

Du er velkommen til at kigge igennem vores store sortiment her i webshoppen og blive inspireret. Vil du gerne have personlig vejledning, står vi altid klar til at hjælpe dig i vores fysiske butik i Aabenraa, som er åben alle dage. Vores kunder er det vigtigste for os, og vi sætter en ære i at give en god, personlig og tryg service – uanset om du køber online eller i vores fysiske butik.