Adam Miller

Adam Miller (1984-)

Adam Miller er uddannet inden for både arkitektur og møbeldesign, og med sit kreative studie AD Miller, der har hjemme i Los Angeles, arbejder han med projekter, der indebærer design i alle skalaer. I løbet af sin karriere har Miller derfor arbejdet med arkitektur såvel som interiør, skulpturer, belysning og produktdesign. Designgenstande fra Millers hånd tager sig blandt andet ud som den smukke glasserie Lungo, lampeserien Stage og Abento bakkerne – alle designet for Blomus. Med udgangspunkt i en nysgerrighed og et internationalt mindset har Miller rejst over hele verden, hvor hans tid i blandt andet Italien har udviklet hans påskønnelse af kunsten ved at anvende storytelling i alt, hvad han skaber.

Designet af Adam Miller

Sorter efter
Vis per side

Jacobsen Møbler Aabenraa

Besøg vores store butik i Aabenraa

I Aabenraa finder du vores store butik på 3300 kvm. Vi står altid klar til at give dig en personlig og tryg betjening, hvor det kun er dig, der er i fokus. Sammen finder vi ud af hvilke produkter, der kan fuldende dit hjem – uanset om det er nye møbler eller moderne interiør i populære designs, der skal sætte prikken over i’et.

Du er velkommen til at kigge igennem vores store sortiment her i webshoppen og blive inspireret. Vil du gerne have personlig vejledning, står vi altid klar til at hjælpe dig i vores fysiske butik i Aabenraa, som er åben alle dage. Vores kunder er det vigtigste for os, og vi sætter en ære i at give en god, personlig og tryg service – uanset om du køber online eller i vores fysiske butik.