Shin Azumi

Designer Fredericia Møbler

Shin Azumi

Shin Azumi er en britiske-baserede japansk designer, som driver sit eget multidisciplinære designstue i det nordlige London. Han designer indenfor mange områder som f.eks. forbrugerprodukter, møbler og belysning, som er for internationale baserede kunder. Azumi forsøger altid at skabe maksimal effekt ud fra minimale løsninger, når han designer. Samarbejdet med Fredericia Furnitures er et klart samspil mellem kerneværdier om balance mellem idé, funktion og æstetik:

”Funktionalitet er nøglen til at forlænge levetiden af et designs levetid. Jeg ser på fysisk funktionalitet samt effekten af psykologisk funktionalitet. Et design er komplet, når det bruges af mennesker. At levere tilfredsstillende, interaktiv kvalitet er nøglen til et vellykket design.” – Azumi

Azumis værker bliver udstillet verden over og er permanent erhvervet på mange museer, so Victoria & Albert Museum (UK), Die Neue Sammlung (Tyskland), Stedelijk Musuem (Holland).

Designet af Shin Azumi

Instagram

             Jacobsen Møbler Aabenraa

             Besøg vores store butik i Aabenraa

             I Aabenraa finder du vores store butik på 3300 kvm. Vi står altid klar til at give dig en personlig og tryg betjening, hvor det kun er dig, der er i fokus. Sammen finder vi ud af hvilke produkter, der kan fuldende dit hjem – uanset om det er nye møbler eller moderne interiør i populære designs, der skal sætte prikken over i’et.

             Du er velkommen til at kigge igennem vores store sortiment her i webshoppen og blive inspireret. Vil du gerne have personlig vejledning, står vi altid klar til at hjælpe dig i vores fysiske butik i Aabenraa, som er åben alle dage. Vores kunder er det vigtigste for os, og vi sætter en ære i at give en god, personlig og tryg service – uanset om du køber online eller i vores fysiske butik.