44.220.44.148 - US

Phil Procter

Den britiske designer Phil Procter er bosat i Rotterdam, Holland. Efter færdiggørelsen af sin uddannelse på Buckinghamshire Universitet, etablerede Phil i 2011 sit eget designstudie. Designeren Phil Procter design er skabt til at bringe glæde i både funktion og udseende hos modtageren. Phil samarbejde med internationale kunder på tværs af møbel, produkt, belysning og interiørdesign. Phil Procters designtilgang er karakteriseret og kendetegnet ved en klart overvejet og raffineret brug af form, materialer og fremstillingsprocesser. Designeren har især fokus på at designe produkter som forbrugere kan have i deres bolig, samt nyde og gøre brug af til dagligt.

Designet af Phil Procter

Jacobsen Møbler Aabenraa

Besøg vores store butik i Aabenraa

I Aabenraa finder du vores store butik på 3300 kvm. Vi står altid klar til at give dig en personlig og tryg betjening, hvor det kun er dig, der er i fokus. Sammen finder vi ud af hvilke produkter, der kan fuldende dit hjem – uanset om det er nye møbler eller moderne interiør i populære designs, der skal sætte prikken over i’et.

Du er velkommen til at kigge igennem vores store sortiment her i webshoppen og blive inspireret. Vil du gerne have personlig vejledning, står vi altid klar til at hjælpe dig i vores fysiske butik i Aabenraa, som er åben alle dage. Vores kunder er det vigtigste for os, og vi sætter en ære i at give en god, personlig og tryg service – uanset om du køber online eller i vores fysiske butik.