3.230.143.213 - US

Anderssen & Voll

Thorbjørn Anderssen og Espen Voll står bag Anderssen & Voll baseret i Oslo, Norge. Sammen har de været med til at sætte Norge på det globale designkort, lige siden de gik sammen i 2009. Anderssen & Voll har modtaget adskillige priser for deres arbejde inden for møbler, belysning og tilbehør til hjemmet – herunder Tapet* Design Awards, Red Dot of iF Awards, samt andre priser for årets bedste design og bedste designere. I stedet for at blive defineret af og begrænset til en bestemt måde at være på, foretrækker Anderssen & Voll at være åbne. Deres overordnede ønske er at skabe design med sjæl. Et godt eksempel på deres tilgang til design er Pavillon stolen som er designet til &tradition. Med denne stol har designerne haft til formål at bygge en bro mellem det gamle og det nye.

Designet af Anderssen & Voll

Sorter efter
Vis per side

Jacobsen Møbler Aabenraa

Besøg vores store butik i Aabenraa

I Aabenraa finder du vores store butik på 3300 kvm. Vi står altid klar til at give dig en personlig og tryg betjening, hvor det kun er dig, der er i fokus. Sammen finder vi ud af hvilke produkter, der kan fuldende dit hjem – uanset om det er nye møbler eller moderne interiør i populære designs, der skal sætte prikken over i’et.

Du er velkommen til at kigge igennem vores store sortiment her i webshoppen og blive inspireret. Vil du gerne have personlig vejledning, står vi altid klar til at hjælpe dig i vores fysiske butik i Aabenraa, som er åben alle dage. Vores kunder er det vigtigste for os, og vi sætter en ære i at give en god, personlig og tryg service – uanset om du køber online eller i vores fysiske butik.