Sophie Ohmsen


Et sted i Danmark, sidder der en ildsjæl, som brænder for kunst, rejser og mennesker. De seneste år har vedkommende rejst rundt i forskellige dele af verden, arbejdet tæt med forskellige kulturer og fordybet sig i relationen mellem mennesker. De mange menneskemøder har været en stor inspiration til den kunst du oplever bag brandet Ohmsen Design. Kunsten er også inspireret af navismen, som kendetegnes ved en umiddelbar glæde for et harmonisk farvevalg og bestemte udtryk. Den selvlærte kunstner har malet siden hun var barn. Kreativiteten giver hende mulighed for at udtrykke hendes passion for æstetik, farver og stærke kvindekarakterer samt at skabe motiver, som sætter tankerne i gang, fortæller en historie og får os til at kigge en ekstra gang.
Måske kan du genkende følelserne i dig selv eller bruge kunsten til at blive klogere på dine egne følelser. Du får fri mulighed for at reflektere over kvinderne fra Ohmsen Design.
Ildsjælen bag Ohmsen Design, hedder Sophie Ohmsen og her er hvad Sophie selv siger:
Jeg har efterhånden mødt mange smukke kvinder. Kvinder som inspirerer, kvinder som har karaktér, kvinder som er modige, kvinder som er sårbare og kvinder som er powerfulde i præcis den de er. Tak for jer.

Designet af Sophie Ohmsen

Jacobsen Møbler Aabenraa

Besøg vores store butik i Aabenraa

I Aabenraa finder du vores store butik på 3300 kvm. Vi står altid klar til at give dig en personlig og tryg betjening, hvor det kun er dig, der er i fokus. Sammen finder vi ud af hvilke produkter, der kan fuldende dit hjem – uanset om det er nye møbler eller moderne interiør i populære designs, der skal sætte prikken over i’et.

Du er velkommen til at kigge igennem vores store sortiment her i webshoppen og blive inspireret. Vil du gerne have personlig vejledning, står vi altid klar til at hjælpe dig i vores fysiske butik i Aabenraa, som er åben alle dage. Vores kunder er det vigtigste for os, og vi sætter en ære i at give en god, personlig og tryg service – uanset om du køber online eller i vores fysiske butik.