Trend: Sådan indretter du boligen med terrazzo

Trend: Sådan indretter du boligen med terrazzo

Den klassiske terrazzo – du kender den måske fra gamle opgange, halls eller badeværelser, hvor det mønstrede og ofte farverige materiale fungerer som et smukt gulv. Hvor den klassiske terrazzo typisk består af en blanding mellem beton og forskelligfarvede småsten, ses særligt brugen af omsmeltet plastikgranulat til at frembringe et lignende terrazzoudtryk i alskens former for boligtilbehør, som kan bruges til at skabe et personlig og farverigt udtryk i indretningen. Læs med her og få inspiration til, hvordan du kan få det smukke terrazzoudtryk i din indretning.

 

Montana Aveny-T stolen

Det nyeste skud på stammen fra Montanas hånd er Aveny-T stolen, som Anders Engholm designede i forbindelse med programmet ’Danmarks Næste Klassiker’. I samarbejde med A Circular Design Studio har Anders Egholm udført stolens sæde og ryg af genanvendt plast indsamlet i den danske natur, virksomheder og husstande. Resultatet af det omsmeltede plastikgranulat er en unik stol med et kompositlook, hvor kombinationen mellem det multifarvede plast og den hvide basefarve skaber den smukke terrazzoeffekt. Du kan med fordel anvende Aveny-T stolene som spisebordsstole – på den måde kan du for alvor integrere terrazzoudtrykket i indretningen. Læs mere om Aveny-T Stolen her.

 

Montana Panton Wire topplade

Med Aveny-T stolen, som en del af produktporteføljen, er det ikke første gang, at Montana stifter bekendtskab med brugen af genbrugsplast. Sammen med selvsamme virksomhed, A Circular Design Studio, kunne Montana i efteråret 2021 løfte sløret for en ny limited edition topplade, som på samme vis er udført i genbrugsplast. Den farverige topplade passer til Panton Wire Single-modulet, og med denne plade er det derved nemt at opgradere boligen med det skønne terrazzoudtryk, hvis du allerede har modulet hængende i hjemmet.

 

Normann Copenhagen Bit skamler

Hvis du heller ikke kan få nok af smukke farverige møbler udført i genbrugsplast, så er Bit-serien fra Normann Copenhagen helt sikkert noget for dig. De skulpturelle Bit skamler, som er udført i 100% lav densitet polyethylen industriaffald, fås i forskellige former såvel som farver. Hvis du ønsker fuld effekt af terrazzoudtrykket med knald på farverne, kan du med fordel vælge Bit skamlen i eksempelvis grøn eller blå, som uden tvivl vil skabe en iøjnefaldende effekt i rummet. Skal skamlen være knap så farverig, kan du gå efter Bit i de hvide eller sorte nuancer, som med deres diskrete farvespil blender smukt ind i den eksisterende indretning. Brug det alsidige møbel som sidebord, sengebord eller som skammel, så du altid har en ekstra siddeplads ved spisebordet.

 

Blomus Ponto knager

Med det skønne knagesæt fra Blomus kan du på diskretvis integrere terrazzotrenden i din bolig. Ponto knagerne fås i seks varianter, hvoraf to af disse har et terrazzolignende udtryk, som har et smukt og nedtonet farvespil. Sættet består af i alt fire knager, hvorfor du med fordel kan bruge knagerne enkeltvis rundt omkring i hjemmet eller på samme væg. På den måde kan du skabe en funktionel væg, som med sine skønne farver pynter i indretningen, når knagerne ikke er i brug.

 

Humdakin Terrazzo-serien

En anden måde hvorpå du nemt kan trække terrazzoudtrykket ind i boligen på, er med den fine Terrazzo-serie fra Humdakin. Serien består af en række bakker og vaser i forskellige skønne farver, som du med fordel kan bruge i hele boligen. Brug eksempelvis bakkerne på badeværelset til dine hudplejeprodukter, smykker eller sæber, ligesom de også kan bruges i køkkenet til at opbevare krydderier og olier.

 

Hay Terrazzo bord

Hvis du er lige så vild med terrazzo, som vi er, behøver du naturligvis ikke lade dig begrænse – pryd ligeledes eksteriøret med det skønne terrazzoudtryk. Et glimrende bud på at gøre dette er med HAY Terrazzo bordet, der nemt kan anvendes som et skønt havebord. Hvor bordpladen er af klassisk pulverlakeret stål, er foden udført i terrazzo, som vi kender det. Netop på grund af terrazzofoden, har bordet en god tyngde, hvorfor det er designet til at modstå vind og vejr. Bordet fås i en rund såvel som firkantet udgave, ligesom det også fås i flere farver i henholdsvis bordplade og fod. Hvis du ønsker et farverigt og iøjnefaldende look til dit udendørsområde, er det skønne bord med den røde terrazzofod et glimrende bud.

Skriv en kommentar
banner

Åbningstider

Kundeservice

 • Åben alle hverdage kl. 10.00-15.00
 • + 45 69 15 62 00

 • Tryk 1 for Kundeservice
 • Tryk 2 for Rådgivning

Butik

 • Mandag - fredag kl. 10:00 - 17:30
 • Lørdag kl. 10:00 - 16:00
 • Første og sidste søndag i måneden: 11:00 - 16:00

Aktuelt

Arne Jacobsen har i år 120-års jubilæum

Arne Jacobsen har i år 120-års jubilæum

I år har den anerkendte arkitekt og designer Arne Jacobsen 120-års jubilæum. Han blev født d. 11. februar 1902 og har gennem sin levetid sikret sig en solid plads i den danske designhistorie som væren... Læs mere
Montana bliver 40 år

Montana bliver 40 år

Her fra Jacobsen Møbler vil vi gerne ønske Montana et stort tillykke med de 40 år – en inspirerende milepæl og bedrift, som de nu har med i bagagen. Montana Furniture er et brand, der giver dig uendel... Læs mere
Guide: Den store belysningsguide

Guide: Den store belysningsguide

Lamper kan hurtigt gå hen og blive et stort og uoverskueligt projekt. Der findes mange fagord i lampeverdenen, og samtidig er der mange ting, som skal tages med i overvejelserne når man skal indrette ... Læs mere
Plejeguide: Havemøbler over vinteren

Plejeguide: Havemøbler over vinteren

Sommeren er ved at være ovre, og tiden vi bruger udendørs, bliver mindre. Inden længe skal haven, terrassen samt havemøbler gøres klar til næste sæson. Selvom du måske har havemøbler, der er vedligeho... Læs mere
Nyhed: Nye lanceringer fra HAY

Nyhed: Nye lanceringer fra HAY

Det danske anerkendte brand, HAY, har endnu en gang lanceret nye kollektioner til deres allerede imponerende sortiment. Og de nye kollektioner skuffer bestemt ikke. De nye kollektioner er at finde i h... Læs mere

Instagram

             Jacobsen Møbler Aabenraa

             banner

             Besøg vores store butik i Aabenraa

             I Aabenraa finder du vores store butik på 3300 kvm. Vi står altid klar til at give dig en personlig og tryg betjening, hvor det kun er dig, der er i fokus. Sammen finder vi ud af hvilke produkter, der kan fuldende dit hjem – uanset om det er nye møbler eller moderne interiør i populære designs, der skal sætte prikken over i’et.

             Du er velkommen til at kigge igennem vores store sortiment her i webshoppen og blive inspireret. Vil du gerne have personlig vejledning, står vi altid klar til at hjælpe dig i vores fysiske butik i Aabenraa, som er åben alle dage. Vores kunder er det vigtigste for os, og vi sætter en ære i at give en god, personlig og tryg service – uanset om du køber online eller i vores fysiske butik.