Seks måder at anvende STOFF Nagel stagen på

Seks måder at anvende STOFF Nagel stagen på

Med STOFF Nagel stagens mange anvendelsesmuligheder er der mulighed for at skabe en unik og personlig stage, som både kan bruges året rundt samt i forbindelse med særlige begivenheder og højtider. Her kan du finde inspiration til, hvordan du sammensætter dine STOFF Nagel elementer til de fineste skulpturelle kunstværker og iøjnefaldende lysestager. Se lysestagerne fra Stoff Nagel her

 

1. Det skulpturelle kunstværk

 

Med mange STOFF Nagel stager kan du bygge et skulpturelt element, som vil fremstå iøjnefaldende i indretningen. Brug det enten med kertelys, således du får en eksklusiv lysestage, eller pynt stagen med små blomster, så du får en unik vase, hvor hver lille blomst fremhæves. Du kan også lade stagen stå, som den er – på den måde fremstår den som et smukt kunstværk i hjemmet.

 

2. Den simple

 

Dyrk den minimalistiske stil med få stager. Selvom STOFF Nagel stagerne lægger op til at være yderst kreativ ved at kombinere mange af de fine elementer, så pynter selv ganske få elementer i sig selv – både med og uden kertelys.

 

3. Mix & match

 

Hvem siger, at man skal holde sig til én farve? Der er ingen regler, når det gælder sammensætning af stagerne. Mix og match på kryds og tværs mellem stager, skåle og vaser i de tre forskellige farver for at udtrykke en unik stil – på den måde kan man udtrykke sig endnu mere personligt i sin STOFF Nagel stage.

 

4. Til de særlige begivenheder

 

Stagerne fra STOFF Nagel er ikke alene en måde at pryde hverdagen på – de er også oplagte at anvende som en del af borddekorationen, når særlige begivenheder skal fejres. Med mange stager kan man danne en sammensat stage, der strækker sig langt ned ad bordet. På den måde bliver stagen en central del af bordpynten, som alle omkring bordet kan få glæde af at beskue.

Et mere klassisk element ved borddekorationen til bryllupper er kandelabre. Med stager og stander fra STOFF Nagel kan man sammensætte en moderne, men alligevel ekstravagant kandelaber, som vil fremstå som en nyfortolkning af den klassiske af slagsen. Skab en iøjnefaldende bordopdækning, hvor stagen kombineres med enten friske blomster eller smukke evighedsbuketter.

 

5. Julestagen

 

Med STOFF Nagel er der virkelig mulighed for at skabe en unik og personlig adventslysestage eller kalenderlys, og fordi stagen kan kombineres på uendeligt mange måder, kan man sammensætte en moderne fortolkning af en traditionel adventskrans. Ved at tilkøbe vaser og skåle kan stagen pyntes med eksempelvis grankogler, mos og gran, ligesom skålen kan fyldes med julegodter.

 

6. Påskestagen

 

Pynt op til påske med stil. Med både vaser og skåle fra STOFF Nagel kan man understøtte den hyggelige påskestemning ved at pynte stagen med eksempelvis vintergækker eller små fine pilegrene med gæslinger. Hæng smukke påskeæg på grenene eller fyld skålen med enten dekorative eller spiselige påskeæg. Skålen er også perfekt til at rumme en dekorativ lille rede bestående af små grene og fine vagtelæg. Kombiner stagerne med kertelys i smukke brændte farver som et moderne tvist til den traditionelle påskegule farve.

Se lysestagerne fra Stoff Nagel her

Skriv en kommentar
banner

Åbningstider

Kundeservice

 • Åben alle hverdage kl. 12-15

Butik

 • Mandag - fredag kl. 10:00 - 17:30.
 • Lørdag kl. 10:00 - 16:00.
 • Første & sidste søndag i måneden Kl. 11.00 - 16.00 

Aktuelt

Nyt dansk designbrand til entréen

Nyt dansk designbrand til entréen

Hoigaard er en dansk designvirksomhed, der ligger kraft og sjæl i, at producere dansk design til entréen i hjemmet. Til deres sortiment bruges der mange lokale materialer, der udgør de nordiske rødde... Læs mere
Nyd sommerfølelsen hele året rundt med Juna Monochrome Lines

Nyd sommerfølelsen hele året rundt med Juna Monochrome Lines

Som den historiefortæller Juna er, hjælper de os med at holde fast i sommerfølelsen hele året rundt med deres kollektion Monochrome Lines. De smukke lyse farver der benyttes i denne fine kollektion, g... Læs mere
Guide: Sådan tænker du bæredygtighed ind i din indretning

Guide: Sådan tænker du bæredygtighed ind i din indretning

Størstedelen af os har møbler og interiør i enten træ, læder eller tekstil. Men hvordan ved du, at materialerne er bæredygtige når du står og skal købe et bord, lampe eller noget helt tredje? Her får ... Læs mere
Seks måder at anvende STOFF Nagel stagen på

Seks måder at anvende STOFF Nagel stagen på

Med STOFF Nagel stagens mange anvendelsesmuligheder er der mulighed for at skabe en unik og personlig stage, som både kan bruges året rundt samt i forbindelse med særlige begivenheder og højtider. Her... Læs mere
Udforsk 101 Copenhagen’s univers af minimalistisk og skulpturelt design

Udforsk 101 Copenhagen’s univers af minimalistisk og skulpturelt design

Vil du gerne invitere mere skulpturelt og æstetisk design ind i dit hjem? Så er 101 Copenhagen lige brandet for dig! Det danske brand, 101 Copenhagen, fusionerer på skønneste vis skandinavisk design m... Læs mere

Instagram

             Jacobsen Møbler Aabenraa

             banner

             Besøg vores store butik i Aabenraa

             I Aabenraa finder du vores store butik på 3300 kvm. Vi står altid klar til at give dig en personlig og tryg betjening, hvor det kun er dig, der er i fokus. Sammen finder vi ud af hvilke produkter, der kan fuldende dit hjem – uanset om det er nye møbler eller moderne interiør i populære designs, der skal sætte prikken over i’et.

             Du er velkommen til at kigge igennem vores store sortiment her i webshoppen og blive inspireret. Vil du gerne have personlig vejledning, står vi altid klar til at hjælpe dig i vores fysiske butik i Aabenraa, som er åben alle dage. Vores kunder er det vigtigste for os, og vi sætter en ære i at give en god, personlig og tryg service – uanset om du køber online eller i vores fysiske butik.