Inspiration: Sådan pynter du det flotteste julebord

Inspiration: Sådan pynter du det flotteste julebord

Julen er den varmeste tid på året. Måske ikke i vejret, men i stemning. Det er en tid, hvor vi fylder hjemmet med gæster og de hyggeligste stunder. Vi rykker sammen med vores nærmeste over en god middag, byder på et glas gløgg og julesmåkager, vinder mandelgaver og leger pakkeleg. Derfor er julebordet også midtpunktet for julemånedens mange hyggelige aktiviteter. Uanset om du er en trofast følger af traditioner eller om du foretrækker at slippe kreativiteten løs, er julebordet med til at give julen den helt rette atmosfære. Det behøver ikke at kræve meget at skabe et smukt julebord, men gør du lidt ud af bordets udtryk, kan det have en stor effekt på stemningen, og hvem elsker ikke at sætte sig ved et magisk og veldækket bord? Læs med og få inspiration til årets julebord.

 

Én farvepalet til at samle bordet

Vælg farver, som du virkelig nyder, og skab julestemning med forskellig julepynt i samme nuancer. Elsker du den mere traditionelle julekulør, er det oplagt at vælge grøn, rød eller bordeaux som dine primærfarver, når dit julebord skal dækkes. Uanset hvilke farver, du ønsker at dække op med, vil du ved at begrænse dig til en farvepalet i toner af samme farve have meget lettere ved at få et sammenhængende elegant julebord.

 

Krystalklart bord

Bring frostklar vintermagi ind i borddækningen ved at dække op med krystalglas, som ligner noget fra en fin frostnat. Har du lyst til at følge vintertonerne hele vejen, kan du med fordel kombinere krystalglassene med vinternuancer som hvid og lys grå samt lade blomsterdekorationerne bestå af hvide og naturlige elementer. Den elegante Crispy-serie fra Frederik Bagger består af diamantslebne bæredygtige krystalglas, der giver en luksuriøs følelse og vil passe perfekt til det veldækkede bord med et vintertema. I Crispy-serien finder du både highball-, lowball- og vinglas samt udstyr til resten af baren. Med Frederik Baggers smukke serie vil du med sikkerhed skabe en wow-effekt hos dine gæster.

 

Med nostalgien til bords

Julen er i sandhed en traditionernes tid, og hvem elsker ikke at mærke et strejf af nostalgi. Med sine juleelementer som nøddeknækkere, trommer, snemænd og julehjerter tegnet med en moderne streg bringer Hammershøi julehyggen i centrum. Hammershøi jul bejler både til julefans og designelskere med sin Peters Jul-æstetik og nordiske DNA. Stellet er dekoreret af kunstner Rikke Jacobsen, der satte akvareldekoration på det hviderillede porcelæn og forenede den moderne og den nostalgiske jul i det klassiske stel. Ved at dække op med stel fra Hammershøi Jul er du garanteret de smukkeste rammer for julemiddagen.

 

Festens midtpunkt

Julen er en af årets skønneste fester, og det kan du fremhæve med en imponerende dekoration midt på bordet. Med en stage fra STOFF Nagel, kan du sammensætte flere stager og skabe dit helt eget udtryk i en smuk skulptur, der for alvor vil lyse op på bordet. Når tallerkener, glas og service er placeret, kan du slippe kreativiteten løs og pynte bordet ligesom du synes. Med de smukke lysestager, kan du sætte julemiddagen i det helt rette skær, eller du kan skabe en sød stemning med Kay Bojesens charmerende figurer. Mulighederne er uendelige, når det kommer til bordpynten.

 

Uanset hvilket udtryk, du foretrækker til din borddækning, håber vi, at du får en magisk jul. 

Skriv en kommentar
default Image

Åbningstider

Kundeservice

  • Åben alle hverdage kl. 10.00-15.30
  • + 45 69 15 62 00

  • Tryk 1 for Kundeservice
  • Tryk 2 for Rådgivning

Butik

  • Mandag - fredag kl. 10:00 - 17:30
  • Lørdag kl. 10:00 - 16:00
  • Søndag Lukket

Aktuelt

Nyhed: Den populære Multi-lite udvides med en trådløs lampe

Nyhed: Den populære Multi-lite udvides med en trådløs lampe

Opdag en belysningsserie, der kombinerer dynamisk fleksibilitet, tidløs æstetik og en unik evne til at transformere ethvert rum. Byd velkommen til Multi-Lite serien fra Gubi. Lad dig inspirere af just... Læs mere
Inspiration: Elevér din indretning med bænke og taburetter

Inspiration: Elevér din indretning med bænke og taburetter

Når det kommer til indretning af dit hjem, er valget af møbler afgørende for både funktionalitet og æstetik. Bænke og taburetter er to alsidige møbler, der ikke kun tilføjer en ekstra dimension til di... Læs mere
Nyhed: De skønneste nyheder fra HAY

Nyhed: De skønneste nyheder fra HAY

HAY, det danske brand med stor anerkendelse, har endnu en gang præsenteret nye kollektioner til deres allerede imponerende udvalg. Og de nye samlinger skuffer bestemt ikke. De seneste lanceringer kan ... Læs mere
Inspiration: Tidløs elegance med InBetween fra &Tradition

Inspiration: Tidløs elegance med InBetween fra &Tradition

Træd ind i en verden af enkel skønhed og moderne funktionalitet med InBetween-serien fra &Tradition. Designet af Sami Kallio, hylder kollektionen den skandinaviske designtradition med nøje udvalgte naturlige materialer og ansvarlighed i fokus. Fra spisestuen til stuen og arbejdsområdet - InBetween-serien skaber tidløs elegance og stil i ethvert hjem. ... Læs mere

Jacobsen Møbler Aabenraa

Besøg vores store butik i Aabenraa

I Aabenraa finder du vores store butik på 3300 kvm. Vi står altid klar til at give dig en personlig og tryg betjening, hvor det kun er dig, der er i fokus. Sammen finder vi ud af hvilke produkter, der kan fuldende dit hjem – uanset om det er nye møbler eller moderne interiør i populære designs, der skal sætte prikken over i’et.

Du er velkommen til at kigge igennem vores store sortiment her i webshoppen og blive inspireret. Vil du gerne have personlig vejledning, står vi altid klar til at hjælpe dig i vores fysiske butik i Aabenraa, som er åben alle dage. Vores kunder er det vigtigste for os, og vi sætter en ære i at give en god, personlig og tryg service – uanset om du køber online eller i vores fysiske butik.