3.239.11.178 - US

Inspiration: Danske Designklassikere

Inspiration: Danske Designklassikere

 

 

Dansk møbeldesign har gennem årene sat sit præg ikke blot i Danmark, men verdenen over med originale designklassikere. Dette er sket i kombination mellem designere, kultur og en unik designarv, der har formet sig og gået hen og opnået en international anerkendelse. Udviklingen af det danske design har bidraget til standarder for kvalitet, æstetik og innovation – hvilket er grundstenene i alle de klassiske designs.

 

J39 Folkestolen fra Fredericia Furniture, designet af Børge Mogensen

Den smukke og klassiske J39 spisebordsstol er designet af den danske designer Børge Mogensen i 1947. Materialet og det enkle udtryk gør denne stol til en ikonisk og alsidig mulighed i alle hjem. Det naturlige træmateriale er af høj kvalitet og det buede ryglæn sikrer en komfort i top. Navnet ’Folkestolen’, som klassikeren har få tildelt, kommer af Børge Mogensen vision omkring at designe et kvalitetsmøbel, der var tilgængelig for hele den brede befolkning. Derudover er denne klassiske træstol præget af et æstetisk og naturligt design, som skaber en tidløs stol, der kan føres videre gennem generationer.

 

Poul M. Volters klassiske værker

5000 Corona Lænestol – Fredericia Furniture

Den ikoniske Corona lænestol er designet af Poul M. Volther i 1964. Det som har gjort netop denne klassiker speciel, er Volthers tydelige vision om enkelthed, fine materialer og samtidig med øje for funktionalitet. Hans store rolle indenfor Dansk Modernisme afspejles tydeligt i lænestolen gennem det rationelle design og de funktionelle aspekter. Corona stolen har en silhuet, som skaber genkendelighed og unik opmærksomhed. Kombinationen af det enkelte og simple kombineret med de runde og bløde former er opskriften på en perfekt og klassisk lænestol, der passer ind i det moderne hjem.

 

J46 Spisebordsstol – FDB Møbler

Spisebordsstolen J46 er designet af møbelarkitekten Poul M. Vother i 1956. Denne stol er en af de mest populære designs fra Volthers arbejde for FDB Møbler, og er gået hen og blevet én af de mest solgte stole i Danmark. Stolen udstråler et tydeligt godt håndværk og smukke materialer, der i alt enkelthed er sammensat i rene linjer. J46 stolen er en klassisk spisebordsstol, der findes i et utal af farver og passer både ind i køkkenet og spisestuen i alle typer af hjem.

 

AAC22 fra HAY, designet af Hee Welling

AAC22, også kendt som About A Chair, er designet af den danske møbeldesigner Hee Welling i 2010, hvilket gør denne stol til en nyere klassiker i den danske designsamling. Stolen har et moderne og samtidig enkelt udtryk, der gør den ideel til alle slags miljøer. AAC22 har ben i træ og en helstøbt skal i plast. Welling har haft stor fokus på at komforten skulle være i top, hvilket den karakteristiske skal sikre. Enkeltheden og stabiliteten har gjort denne stol til en klassiker blandt mange, og gået hen og blevet HAYs mest populære spisebordsstol.

 

Le Klint Lamper

Le Klints ikoniske lampeskærme er designet af Tage Klint, og siden 1942 har han været kendt for sine lampedesigns. Den velkendte form og den specielle krydsplisserede foldeteknik skaber et klassisk udtryk, der både passer ind i den moderne og den klassiske indretning. Lampeskærmene er grundstenene i Le Klints historie.

3 ikoniske lampedesigns fra Le Klint:

Le Klint Pendel: Model 1 foldet efter den velkendte teknik er en klassiker, der går igen i mange danske hjem. Det enkle udtryk pynter og skaber stemning både i moderne og klassisk indretning.

Le Klint Saxlampe: Væglampen er designet af Erik Hansen i 1952. Designet er klassisk og funktionelt og passer ind i mange hjem. Sakselampen er et ikonisk designsymbol fra Le Klint.

Le Klint Standerlampe: Gulvlampen er designet af Flemming Agger fra 1979. Lampen har mange anvendelsesmuligheder, da det øverste led kan vippes og indstilles efter behov. Denne lampe kan placeres i ethvert rum i hjemmet og tilføje en smuk og klassisk detalje.

Skriv en kommentar
default Image

Åbningstider

Kundeservice

  • Åben alle hverdage kl. 10.00-15.30
  • + 45 69 15 62 00

  • Tryk 1 for Kundeservice
  • Tryk 2 for Rådgivning

Butik

  • Mandag - fredag kl. 10:00 - 17:30
  • Lørdag kl. 10:00 - 16:00
  • Søndag kl. 11:00 - 16:00 (åben første og sidste søndag i måneden)

Jacobsen Møbler Aabenraa

Besøg vores store butik i Aabenraa

I Aabenraa finder du vores store butik på 3300 kvm. Vi står altid klar til at give dig en personlig og tryg betjening, hvor det kun er dig, der er i fokus. Sammen finder vi ud af hvilke produkter, der kan fuldende dit hjem – uanset om det er nye møbler eller moderne interiør i populære designs, der skal sætte prikken over i’et.

Du er velkommen til at kigge igennem vores store sortiment her i webshoppen og blive inspireret. Vil du gerne have personlig vejledning, står vi altid klar til at hjælpe dig i vores fysiske butik i Aabenraa, som er åben alle dage. Vores kunder er det vigtigste for os, og vi sætter en ære i at give en god, personlig og tryg service – uanset om du køber online eller i vores fysiske butik.