3.239.11.178 - US

Inspiration: Find din havemøbelstil

Inspiration: Find din havemøbelstil

Med foråret og sommeren i horisonten er det tid til at nyde dit udendørsområde, uanset om det er en hyggelig altan eller en frodig have. Måske trænger dine nuværende havemøbler til udskiftning, eller måske er din stil bare klar til en opdatering, og du er på udkig efter noget nyt og spændende?

Hos Jacobsen Møbler har vi sammensat en unik stil-test bestående af 9 korte spørgsmål, der kan guide dig til at opdage din personlige havemøbelstil, som kan passe til dit udemiljø. Vi hjælper dig med at identificere hvilke typer havemøbler, der matcher din personlige æstetik, og præsenterer dig for brands, der, der afspejler din stil.

Selvom du måske allerede er tilfreds med dine eksisterende havemøbler eller lige har investeret i nye, kan du stadig tage testen. Det kan inspirere dig til at udforske nye idéer til at indrette dit udendørsområde på en endnu mere personlig og stilfuld måde.

 

Klar til at udforske din havemøbelstil? Tag testen her og lad dig inspirere til at skabe et smukt og hyggeligt udendørsområde. Vi ønsker dig rigtig god fornøjelse.

 

Glem ikke at udforske vores omfattende udvalg af møbler og interiør til udendørsområder, og lad dig inspirere til at skabe dit ideelle udendørsrum.

 *Vær opmærksom på, at vores stil-test udelukkende fokuserer på dine stilpræferencer og valg. Vi tager ikke højde for materialevalg eller vedligeholdelsesaspekter.

Skriv en kommentar
default Image

Åbningstider

Kundeservice

  • Åben alle hverdage kl. 10.00-15.30
  • + 45 69 15 62 00

  • Tryk 1 for Kundeservice
  • Tryk 2 for Rådgivning

Butik

  • Mandag - fredag kl. 10:00 - 17:30
  • Lørdag kl. 10:00 - 16:00
  • Søndag kl. 11:00 - 16:00 (åben første og sidste søndag i måneden)

Jacobsen Møbler Aabenraa

Besøg vores store butik i Aabenraa

I Aabenraa finder du vores store butik på 3300 kvm. Vi står altid klar til at give dig en personlig og tryg betjening, hvor det kun er dig, der er i fokus. Sammen finder vi ud af hvilke produkter, der kan fuldende dit hjem – uanset om det er nye møbler eller moderne interiør i populære designs, der skal sætte prikken over i’et.

Du er velkommen til at kigge igennem vores store sortiment her i webshoppen og blive inspireret. Vil du gerne have personlig vejledning, står vi altid klar til at hjælpe dig i vores fysiske butik i Aabenraa, som er åben alle dage. Vores kunder er det vigtigste for os, og vi sætter en ære i at give en god, personlig og tryg service – uanset om du køber online eller i vores fysiske butik.