Inspiration: Julegaveidéer til hende

Inspiration: Julegaveidéer til hende

Er du på udkig efter den helt rigtige julegave til hende? Det kan være en julegave til din mor, søster, kæreste eller en god veninde. Ofte vil det være svært at finde den helt rigtige gave til en man holder af. Måske er du løbet tør for idéer? Så har du al mulig grund til at læse videre her.

 

Velvære

Hvis du ønsker at give en gave, der rigtig lægger op til en store forkælelse, så kunne en af de nedenstående velværegaver være en mulighed til årets julegave.

 

 

 

1. MerakiDe skønne hudplejeprodukter fra Meraki er fremstillet af de lækreste naturlige materialer, og er endda frie for farvestoffer og parabener. Meraki er også et skønt univers af velvære og wellness. Du finder derfor også lækre badekåber, duftlys, håndklæder og andre dekorationer i sortimentet. Gå på opdagelse i Merakis univers her

2. Humdakin – Med produkter fra Humdakin kan du bringe luksus ind i hverdagen. De har et alsidigt udvalg, som er inspireret af de danske kyster og skove. Desuden er deres produkter milde for huden, så du kan trygt bruge produkterne – selv med en sensitiv hud. Gå på opdagelse i Humdakins univers her.

3. SKANDINAVISK – Tilføj et lækkert duftlys for at bidrage til en luksuriøs stemning. Udover det har duftlysene et lækkert og stilrent nordisk design, der vil passe ind i de fleste boligers indretninger. Gå på opdagelse i SKANDINAVISK her.

4. Badekåber – Med en af de fine badekåber kan du få sat dagen i gang på en blød og komfortabel måde. Badekåben eller morgenkåben er en essentiel del af hverdagen, og er især brugbar når søndagen skal nydes med afslapning. Gå på opdagelse i vores badekåbe univers her.

5. Sengetøj – Der findes intet bedre end at ligge sig til at sove og vågne op i helt nyt blødt sengetøj. Derfor anbefaler vi, at man vælger sengetøj af en god kvalitet, så man rigtigt kan slappe af når man skal i seng. Gå på opdagelse i vores sengetøjs univers her

 

Interiør

Er modtageren måske mere til smukt interiør? Så har vi også her samlet nogle bud, der med garanti vil falde i god jord.

 

 

 

1. Louise Roe – Louise Roe er en dansk interiørvirksomhed, der designer de fineste vaser, glas og boliginteriør i tidløse farver. Vælg eksempelvis Balloon vasen, som har et skulpturelt og unikt udtryk. Vasen er en skulptur i sig selv og fungerer perfekt både uden og med blomster. Eller hvad med Funki vasen? Denne vase repræsenterer balance. De bestemte og asymmetriske linjer fletter sammen med den organiske form, som tilsammen vil danne et harmonisk og balanceret udtryk. 

2. HAY – Her får man virkelig skandinavisk design, når det er allerbedst. HAY er nutidig, men moderne på samme tid, hvilket betyder, at produkterne ikke går af mode foreløbigt. Måske vil Juice vasen være en mulighed? Den kan nemlig kombineres med mange typer af indretninger. Derudover giver den mulighed for at tilføje et frisk pust til indretningen. Hvis denne ikke er noget, hvad så med HAY’s Arcs vase? Denne vase danner en elegant og skulpturel silhuet, og vil passe skønt sammen med diverse lysestager og vaser.

3. Pond spejlet fra Ferm Living – Hvis du vil gøre en kvinde, der er glad for design, ekstra glad, så se bare dette smukke spejl. Pond spejlet fra Ferm Living er med sine asymmetriske former et levende kunstværk til væggen. Hvis dette spejl ikke vakte interesse, kan du også se vores udvalg fra Ferm Living her.

4. Lysestager – Man går aldrig helt galt i byen med nogle flotte lysestager. Vi forhandler blandt andet lysestager fra Ferm Living, Nordal, By Lassen og Kähler – alle med forskellige tilgange til design og æstetik. Her vil du med garanti finde noget, der vil falde i hendes smag. 

5. Vipp – Vipp er kendetegnet ved et solidt dansk design. Alle dage har Vipp været et brand, hvor minimalisme og funktionalisme var udgangspunkterne. Du kender måske den klassiske pedalspand, som passer perfekt ind i de fleste hjem? Dette er helt klart en mere praktisk gave, som mange også vil blive glade for. 

 

Møbler

Ønsker du at give en gave, som hun kan have mange år frem? Så kunne et møbel være en god gave.

 

 

1. Little Petra fra &Tradition – Denne skønne loungestol blev første gang introduceret i 1938 og blev et velkendt design. Stolen er åben og omfavnende, og giver mulighed for at etablere en siddeplads i alle omgivelser. Hvis denne stol ikke var noget, så se flere af &Traditions stole her

2. By Lassen Frame – Her kan du være rigtig kreativ. Det stilrene og stringente Frame-opbevaringssystem kan gøre underværker for indretningen af et hjem. Frame giver dig simpelthen så mange muligheder – stabl dem, hæng dem op på væggen eller sammensæt dem på kryds og tværs.

3. Stole fra FDB Møbler – Vil du en gave, som man kan have for livet, så se bare her. FDB Møbler er nogle af de mest ikoniske designmøbler, vi kender til indenfor dansk design. En fin gave kunne eksempelvis være den klassiske J46 stol, som fås en et væld af skønne farver. Eller hvad med de smukke J18 stole? Uanset hvilken stol, du vælger, vil du være garanteret at de funktionelt vil passe ind i et klassisk familiehjem.

 

Lamper

En lampe er overhovedet ikke en tosset gave at give som gave. Vi har her samlet en række lamper, som kvinden i huset kunne blive glade for.

 

 

 

1. Flowerpot VP3 fra & Tradition – Flowerpot-serien er inspireret af 60’ernes og 70’ernes flower-power-tid. Blandt de forskellige Flowerpot-lamper er VP3’eren måske den mest eftertragtede. En særlig god ting ved denne lampe er, at man med farvevalget virkelig kan demonstrere sin personlige stil.

2. Leceo loftslampe fra AYTM – Med sit skulpturelle og æstetiske udseende, er dette en elegant kollektion af lamper. Bagtanken med designet er at skabe et direkte og subtilt lys. Med lampens enkelte udtryk, kan den nemt bringes ind i ethvert hjem.

3. Asteria Move fra Umage – Her får man en yderst smuk og praktisk bordlampe, som er nem flytbar uden ledninger. Da lampen er uden ledning, er det derfor også nemmere at skabe fokus på lampens design og dens fine detaljer. Med dens størrelse og udseende vil den kunne passe ind i langt de fleste af hjemmets rum.

4. Eos Evia lampeskærm fra Umage – Hvor elegant er denne lampeskærm ikke? EOS Evia skærmen vil ligne formen på naturens bikube, og vil være centrum for opmærksomhed. EOS stammer fra græsk mytologi og betyder daggrys gudinde, og henviser også til lampeskærmens udseende, som ligner skyerne på himlen.

5. Milieu Colour fra Warm Nordic – Hvad med en pendel fra en af vores nyeste brands, Warm Nordic? Lamperne her er som bidt ud af 50’erne og 60’erne med sin klassiske designstil. Milieu pendlen er en enkelt og elegant lampe, som vil svæve let i rummet. Med sin fine form og design, skaber den et smukt lys, som ikke vil blænde. Ligeledes vil den med sit klassiske design kunne placeret i ethvert klassisk hjem.

Skriv en kommentar

Åbningstider

Kundeservice

 • Åben alle hverdage kl. 10.00-15.30
 • + 45 69 15 62 00

 • Tryk 1 for Kundeservice
 • Tryk 2 for Rådgivning

Butik

 • Mandag - fredag kl. 10:00 - 17:30
 • Lørdag kl. 10:00 - 16:00
 • Søndag: 11:00 - 16:00

Aktuelt

Inspiration: Årets Mandelgave – der glæder år efter år

Inspiration: Årets Mandelgave – der glæder år efter år

Mandelgaven er en fast tradition hos mange familier, og især hos børnefamilierne. Det kan være svært at købe en mandelgave, fordi gaven skal kunne glæde alle i familien, lige fra oldeforældre til de m... Læs mere
Inspiration: 3 måder, du kan bruge vitrineskabet på

Inspiration: 3 måder, du kan bruge vitrineskabet på

Ved ordet ’Vitrineskab’ vil langt de fleste som oftest tænke på opbevaring af glas og pænt porcelæn, som kun tages i brug ved særlige anledninger. Men det klassiske vitrineskab har fundet vejen ind i ... Læs mere
Inspiration: Sådan pynter du det flotteste julebord

Inspiration: Sådan pynter du det flotteste julebord

Julen er den varmeste tid på året. Måske ikke i vejret, men i stemning. Det er en tid, hvor vi fylder hjemmet med gæster og de hyggeligste stunder. Vi rykker sammen med vores nærmeste over en god midd... Læs mere
Inspiration: Julegaveidéer til hende

Inspiration: Julegaveidéer til hende

Er du på udkig efter den helt rigtige julegave til hende? Det kan være en julegave til din mor, søster, kæreste eller en god veninde. Ofte vil det være svært at finde den helt rigtige gave til en man ... Læs mere
Inspiration: Julegaveidéer til ham

Inspiration: Julegaveidéer til ham

Hjerternes fest nærmer sig med hastige skridt, og det betyder, at vi snart nærmer os årets største shopping periode, når julegaverne til venner og familie skal indkøbes. Hvor nogen finder julegaveindk... Læs mere

Instagram

             Jacobsen Møbler Aabenraa

             Besøg vores store butik i Aabenraa

             I Aabenraa finder du vores store butik på 3300 kvm. Vi står altid klar til at give dig en personlig og tryg betjening, hvor det kun er dig, der er i fokus. Sammen finder vi ud af hvilke produkter, der kan fuldende dit hjem – uanset om det er nye møbler eller moderne interiør i populære designs, der skal sætte prikken over i’et.

             Du er velkommen til at kigge igennem vores store sortiment her i webshoppen og blive inspireret. Vil du gerne have personlig vejledning, står vi altid klar til at hjælpe dig i vores fysiske butik i Aabenraa, som er åben alle dage. Vores kunder er det vigtigste for os, og vi sætter en ære i at give en god, personlig og tryg service – uanset om du køber online eller i vores fysiske butik.