Inspiration: Julegaveidéer til børn

Inspiration: Julegaveidéer til børn

Børneuniverset kan til tider være en jungle, og det kan være svært at bevare overblikket over de mange muligheder man i dag har til børn – både i forhold til legetøj og interiør. Børnene skal selvfølgelig have det bedste, så de både kan lege, lære og udvikle sig gennem deres barndom. Så står du og skal købe julegaver til et barn, men har ingen idé om, hvad man skal give, kan du men fordel læse videre og bliv inspireret til dit julegavekøb.

På denne tid af året er vi mange, der leder efter de helt perfekte julegaver til familiens børn. Julen kaldes trods alt for ”Børnenes fest” – og hvor vidunderligt er det ikke at se deres øjne stråle, når julemanden kommer med deres gaver.

Vi har her samlet en kombination af både praktiske såvel som ’sjove’ gaver til børn. Selvfølgelig er der nogle gaver, som kan gives til flere aldersgrupper. Vi har prøvet at give jer et bredt udvalg, som også kan gå hen og blive praktiske på længere sigt.

 

Til babyen

Skal du have hjælp til at finde gaver til de allermindste i familien? Uanset hvor mange børn du har eller skal købe julegaver til, så er babyens første jul altid noget helt magisk. Ganske vist kan de ikke huske deres første jul, men ikke desto mindre føler mange forældre, at de allerførste julegaver er noget ganske særligt – og derfor må de også gerne være lidt specielle. Et godt råd herfra er derfor; husk at tage billeder, så du kan forevige de ganske særlige øjeblikke fra barnets første jul. 

Det kan være svært at vælge babys første julegave – netop fordi man har så mange skønne ting at vælge i mellem. Samtidig er det også svært at spørge de små børn om, hvad de ønsker sig. Derfor har vi her sammensat nogle mere praktiske og smukke gaver til de mindste.

 

Praktiske gaver

Hvis børnene er kommet i en alder, hvor der for alvor trænger til udskiftning på børneværelset, så er julen også det helt perfekte tidspunkt, hvor man kan give de større og mere praktiske gaver. Sådanne gaver står ikke nødvendigvis på børnenes ønskeseddel, men sådanne gaver kan de have gælde af mange år frem.

 

’Sjove’ gaver

Er ønskelisten fyldt med dukkehuse, udklædning eller spil? Det er garanteret disse typer af ønsker, de fleste børn ønsker sig til jul. Selvfølgelig skal der også være plads til sjov og leg – især i julen. Vi har her samlet et lille udvalg, som kan sætte gang i barnets kreativitet og fantasi.

 

Find børnenes julegaver i vores børneunivers 

Skriv en kommentar
default Image

Åbningstider

Kundeservice

  • Åben alle hverdage kl. 10.00-15.30
  • + 45 69 15 62 00

  • Tryk 1 for Kundeservice
  • Tryk 2 for Rådgivning

Butik

  • Mandag - fredag kl. 10:00 - 17:30
  • Lørdag kl. 10:00 - 16:00
  • Søndag kl. 10:00 - 16:00

Aktuelt

Inspiration: Pedestal, enkelt, tidløst og funktionelt design

Inspiration: Pedestal, enkelt, tidløst og funktionelt design

I en verden, hvor elektronikprodukter fylder vores hjem mere end nogensinde før, er der behov for smarte og æstetisk tiltalende løsninger til at integrere dem i vores indretning. Her træder Pedestal i... Læs mere
Nyhed: Den populære Multi-lite udvides med en trådløs lampe

Nyhed: Den populære Multi-lite udvides med en trådløs lampe

Opdag en belysningsserie, der kombinerer dynamisk fleksibilitet, tidløs æstetik og en unik evne til at transformere ethvert rum. Byd velkommen til Multi-Lite serien fra Gubi. Lad dig inspirere af just... Læs mere
Inspiration: Elevér din indretning med bænke og taburetter

Inspiration: Elevér din indretning med bænke og taburetter

Når det kommer til indretning af dit hjem, er valget af møbler afgørende for både funktionalitet og æstetik. Bænke og taburetter er to alsidige møbler, der ikke kun tilføjer en ekstra dimension til di... Læs mere

Jacobsen Møbler Aabenraa

Besøg vores store butik i Aabenraa

I Aabenraa finder du vores store butik på 3300 kvm. Vi står altid klar til at give dig en personlig og tryg betjening, hvor det kun er dig, der er i fokus. Sammen finder vi ud af hvilke produkter, der kan fuldende dit hjem – uanset om det er nye møbler eller moderne interiør i populære designs, der skal sætte prikken over i’et.

Du er velkommen til at kigge igennem vores store sortiment her i webshoppen og blive inspireret. Vil du gerne have personlig vejledning, står vi altid klar til at hjælpe dig i vores fysiske butik i Aabenraa, som er åben alle dage. Vores kunder er det vigtigste for os, og vi sætter en ære i at give en god, personlig og tryg service – uanset om du køber online eller i vores fysiske butik.