Inspiration: indretning af altaner

Inspiration: indretning af altaner

 

Inspiration
Indretning af små og store altaner

Når solen skinner, er altanen det bedste sted at være. De få kvadratmeter bliver flittigt brugt om sommeren til at  sole, spise og bare slappe af under solens varme stråler. Uanset hver du bruger din altan til, er der mange overvejelser i forhold til hvordan du skal indrette den. Vi giver en masse tips til at skabe en hyggelig altan med masser af funktioner og hygge. 

 

Fleksible møbler

 Det kan være fristende at købe et havemøbelsæt med et bord og fire stole, men møblerne vil fylde når det ikke bruges. Stole og borde der kan klappes sammen er smarte, da de nemt kan fjernes når de ikke er i brug. På denne måde kan du få flere forskellige funktioner på din altan. Det kan også være en god idé at købe en god stol, som både vil se pæn inde- og udendørs. Så kan stolen anvendes hele året rundt.

 

En grøn oase

Har man ingen have, er det skønt med en lille grøn oase på altanen. De grønne planter kan skærpe for nysgerrige naboer og skabe liv på altanen. Er pladsen trængt kan du hænge altankasser på rækværket eller hænge planter op på facaden. Gå efter grønt i forskellige størrelser og tænk gerne i højder. Brug evt. et plantebord eller et stykke af en bænk til at få planter lidt op i højde.

 

Bløde tekstiler

Tekstiler som tæpper, puder og plaider er en nem måde at skabe en god lounge stemning. Tæpper på altanen er også super dejlige at sætte bare fødder på og luner dem også på de lidt køligere dage.

 

 

Lys og varme

Gør din altan klar til hyggelige sommeraftener med lys og lanterner, så du får et hyggeligt lys i det lune sommeraftener. Du kan eksempelvis have en portabel bordlampe, som kan flyttes rundt, eller hænge en lyskæde op på rækværket. Smukke lanterne vil også skabe en ekstra hyggelig stemning. Vil du gerne undgå levende lys, fås der et utal af lanterne og lys med LED-lys. Forlæng tiden på altanen med terrassevarmer, som enten kan stå på gulvet eller monteres på facaden. 

 

Grill

Inden du køber en grill til din altan skal du først undersøge reglerne i din forening. Nogle foreninger tillader ikke at du griller på altanen, mens andre ikke tillader at hænge altankasser udover rækværket. Undersøg derfor reglerne inden du begynder din indretning. De smarte gas og elektriske grille er ideelle til de der bor i lejlighed. Morsø Balcone grill er især velegnet til altanen og kan hænges på altanens rækværk, så den ikke tager noget plads fra jorden.

 

 

Skriv en kommentar
banner

Åbningstider

Kundeservice

 • Åben alle hverdage kl. 12-15

Butik

 • Mandag - fredag kl. 10:00 - 17:30.
 • Lørdag kl. 10:00 - 16:00.
 • Første & sidste søndag i måneden Kl. 11.00 - 16.00 

Aktuelt

Dit hjem - August 2021

Dit hjem - August 2021

Dit hjem - August 2021

... Læs mere

Årets store farvetrend 2021

Vi kan se at de store tendenser i år er et væld farver i de skandinaviske hjem. I mange år har tendens været de grålige og afdæmpet nuancer, men de seneste år har farver virkelig fået et comeback. I d... Læs mere
Bo bedre bæredygtigt

Bo bedre bæredygtigt

Flere og flere møbelbrands er begyndt at tænke bæredygtighed ind i deres koncepter – også uden at gå på kompromis med design og anvendelighed! Vi må alle gøre en indsats for at passe på vores jord, og... Læs mere
Sommerens must-haves 🌞

Sommerens must-haves 🌞

Sommeren er godt i gang, og du er måske allerede gået på sommerferie. Her er 4 must-haves til din sommerferie uanset om du holder den her i Danmark eller i udlandet.... Læs mere
Inspiration: indretning af altaner

Inspiration: indretning af altaner

Når solen skinner, er altanen det bedste sted at være. De få kvadratmeter bliver flittigt brugt om sommeren til at sole, spise og bare slappe af under solens varme stråler. Uanset hver du bruger din a... Læs mere

Instagram

             Jacobsen Møbler Aabenraa

             banner

             Besøg vores store butik i Aabenraa

             I Aabenraa finder du vores store butik på 3300 kvm. Vi står altid klar til at give dig en personlig og tryg betjening, hvor det kun er dig, der er i fokus. Sammen finder vi ud af hvilke produkter, der kan fuldende dit hjem – uanset om det er nye møbler eller moderne interiør i populære designs, der skal sætte prikken over i’et.

             Du er velkommen til at kigge igennem vores store sortiment her i webshoppen og blive inspireret. Vil du gerne have personlig vejledning, står vi altid klar til at hjælpe dig i vores fysiske butik i Aabenraa, som er åben alle dage. Vores kunder er det vigtigste for os, og vi sætter en ære i at give en god, personlig og tryg service – uanset om du køber online eller i vores fysiske butik.