Hoptimist – Den ideelle gave til enhver anledning

Hoptimist – Den ideelle gave til enhver anledning

 

Giv en Hoptimist i gave til en, som du har kær, og mærk glæden ved give. HOPTIMIST er et brand, som er blevet en del af den danske designhistorie med deres karakteristiske og finurlige figurer. Disse er i dag blevet et synonym for glæde og godt humør med deres fjedrende dynamik, og det er svært ikke at få et smil på læben, så snart øjnene møder en Hoptimist. Er du i vildrede omkring, hvad du skal give i gave i den kommende tid? Så læs videre og find ud af, hvorfor Hoptimisten er den optimale gave til et hav af forskellige lejligheder.

 

Til hende

Vil du også gerne gøre noget ekstra, når du skal stå for værtindegaven eller fødselsdagsgaven til din søster i næste uge? Så er en Hoptimist den absolut perfekte gave. Ikke nok med at den spreder liv og begejstring med sit design samt skønne udtryk, så findes den også i et utal af forskellige størrelser og farver. Så selvom kvinder har unikke præferencer med hver deres individuelle smag og behag – også når det gælder livsstil og boligindretning – så er Hoptimisten helt oplagt og altfavnende med de mange varianter, som den findes i. Det betyder, at du med garanti kan finde den helt rigtige version til gaven, som du er på udkig efter.

 

Hoptimisten står både flot alene på en hylde, men er også rigtig god til at komplimentere og smelte sammen med det omkringværende interiør-univers. Det kan endda være, at modtageren af gaven måske samler på de charmerende figurer, hvorved din gave kan være en tilføjelse til samlingen. Hoptimister i samme farve, nuance, størrelse eller materiale står elegant og skarpt som en familiær gruppe. Dog kan man også sagtens mixe og matche Hoptimisterne for at skabe et mere levende udtryk i sin indretning.

 

Mors Dag ligger lurer lige om hjørnet den 8. maj. Her fortjener enhver mor at blive forkælet til den helt store guldmedalje, hvor en Hoptimist er en kreativ og helt genial gave at give. Herved viser du, hvor meget du tænker på hende og ønsker hende den bedste dag. Derudover vil den fremadrettet blive et lille symbol på jeres helt særlige relation - mere personligt og hjertevarmt kan det næsten ikke blive.

 

Til ham

Har kollegaen snart jubilæum på arbejdspladsen eller mangler du gaven til ham, der har alt i verden og ikke ønsker sig noget? Så er du bestemt ikke alene. Det kan nemlig være noget af en udfordring at skulle købe en gave til en mand – uden at det involverer sokker, bøger eller gavekort, der blot ender med at samle støv i skuffen.

Fortvivl ikke. En Hoptimist er nemlig også en skøn gave et give til en mand, der værdsætter stil, personlighed og gode intentioner. Han vil nemlig kunne stille Hoptimisten på sin arbejdsplads eller på hjemmekontoret og blive mindet om kære bekendtskaber samt gode minder ved at have en figur fra HOPTIMIST stående.

 

Selvom der skal bladres lidt mere i kalenderen, så kan tiden også suse afsted, og pludselig har vi den 5. juni og dermed Fars Dag. Vis hvor meget du holder af ham ved at give en Hoptimist i hans yndlingsfarve eller i en af de lækre modeller i egetræ, som findes i farverne: Oak, Smoked Oak, Raw Oak og Black Oak.

 

Til studenten og andre særlige lejligheder

Sidst men ikke mindst er HOPTIMIST også kendt for at kreere de fine figurer i adskillelige særudgaver, som passer til højtider og specielle anledninger. Hos Jacobsen Møbler kan du på vores hjemmeside blandt andet finde den eksklusive studenter-model. Endelig er den hårde eksamenstid nemlig overstået, og huen er det flotte bevis og markering af dette. Giv den perfekte studentergave med en unik Hoptimist, som både kan beundres og være symbolet på stoltheden, friheden samt de mange gode oplevelser med fest og farver i denne særlige tid.

 

Derudover findes der et utal af andre ekstraordinære dage i løbet af året, som betyder særligt meget for os, og som fortjener at blive foreviget med en fin Hoptimist som gave. Det kunne eksempelvis være til konfirmation, barnedåb eller den store kærlighed på Valentinsdag. Hoptimisten er også en yderst betænksom gave i forbindelse med barselsgave, indflytningsgave og diverse jubilæer.

 

Se flere fine varer fra HOPTIMIST og dyk ned i vores sortiment på hjemmesiden lige her.

Skriv en kommentar
banner

Åbningstider

Kundeservice

 • Åben alle hverdage kl. 12-15

Butik

 • Mandag - fredag kl. 10:00 - 17:30
 • Lørdag kl. 10:00 - 16:00
 • Søndag kl. 11.00 - 16.00 

Aktuelt

Vinder af Design Favoritter 2022 – Warm Nordic Gesture Lounge Chair

Vinder af Design Favoritter 2022 – Warm Nordic Gesture Lounge Chair

Den ikoniske Gesture Lounge stol fra Warm Nordic har vundet i kategorien ”Møbler” ved dette års Design Favoritter 2022. To af Danmarks førende og succesfulde interiørmagasiner, BO BEDRE og Boligmagasi... Læs mere
Nyheder: Sommerens unikke oase med Bloomingville

Nyheder: Sommerens unikke oase med Bloomingville

Den danske sommer står for døren og det er tid til at skabe sommerens spot. Skal du fange en solstråle i haven eller i sommerhuset, så er din personlige oase et must-have. Skal din oase være samlingsp... Læs mere
Inspiration: Gå de lyse sommeraftener i møde med Blomus

Inspiration: Gå de lyse sommeraftener i møde med Blomus

Med skiftet til sommertid kan vi endelig se frem til længere dage med både lyse nætter såvel som mere mildt og lunt vejr, og det kalder på hyggelige stunder med venner, familie og naboer udendørs i ha... Læs mere
Hoptimist – Den ideelle gave til enhver anledning

Hoptimist – Den ideelle gave til enhver anledning

Giv en Hoptimist i gave til en, som du har kær, og mærk glæden ved give. HOPTIMIST er et brand, som er blevet en del af den danske designhistorie med deres karakteristiske og finurlige figurer. Disse ... Læs mere

Instagram

             Jacobsen Møbler Aabenraa

             banner

             Besøg vores store butik i Aabenraa

             I Aabenraa finder du vores store butik på 3300 kvm. Vi står altid klar til at give dig en personlig og tryg betjening, hvor det kun er dig, der er i fokus. Sammen finder vi ud af hvilke produkter, der kan fuldende dit hjem – uanset om det er nye møbler eller moderne interiør i populære designs, der skal sætte prikken over i’et.

             Du er velkommen til at kigge igennem vores store sortiment her i webshoppen og blive inspireret. Vil du gerne have personlig vejledning, står vi altid klar til at hjælpe dig i vores fysiske butik i Aabenraa, som er åben alle dage. Vores kunder er det vigtigste for os, og vi sætter en ære i at give en god, personlig og tryg service – uanset om du køber online eller i vores fysiske butik.