Guide til urban living

Guide til urban living

 

New Yorker-stilen, som også kaldes urban living, kommer fra 60’erne, da den unge generation af kunstnere i New York begyndte at arbejde med kunst i store formater, og derfor havde brug for mere plads. De flyttede ind på lofter i nedlagte fabriksbygninger og skabte dermed en ny form for home-work-studio. I forlængelse heraf blev det in at bo stort og råt.

Stilen kan rimelig nemt indføres i stuen ved at blotlægge murstensvæggene eller vise bjælkerne i loftet frem. Indret med stålreoler, gamle industrilamper, spisebord af rustikke træplanker eller beton. Stilen er beslægtet med vintages, men desto mere råt desto bedre.

 

Rå og rustikke spisestuen

Træ, metal og læder er de materialer som er gennemgående i urban living stilen, hvor det rå look er bassen for at opnå netop denne indretningsstil. Her har vi vist tre gode bud på hvordan en spisestue i et urban living look kan se ud. Kombinationen af et varmt materiale som træ og et koldt materiale som metal, skaber et utroligt smukt og råt look som de fleste hjem kan bære. Lad dig inspirere og få en spisestue med et rustikt look.

 

 

Maskuline og komfortable stuer

Selvom urban living er kendetegnet ved store rum og et råt look, kan det også sagtens være hyggeligt og komfortabelt. Stuen er ofte det rum hvor vi kobler af i med en god bog eller serie marathon, og det er derfor vigtigt, at det også føles hyggeligt. Med en lækker lædersofa, et råt marmor sofabord og en komfortabel lænestol kan man sagtens indrette sig råt og stadig skabe en hyggelig stemning. Se blot disse skønheder.

 

Rå og smart opbevaring

Krydder din bolig med lækre rå reoler i en smart urban living stil. Sort metal eller råt træ er klassisk urban living indretning og vi er her kommet med tre bud på reoler som passet perfekt til det rå look. Når man indretter sig efter urban living stilen så skal man nødvendigvis ikke gemme alt rodet væk, men der skal være styr på rodet. Det må gerne se tilfældigt ud men uden rent faktisk at være tilfældigt. Man må gerne udvælge sit rod så det giver en fin symmetri.

 

Simple og industriel belysning

Den klassiske urban living lampe er gamle industrilamper, men det kan også være meget andet. Lamper med kant som er enkle og har et industrielt look er perfekte til et New Yorker look. Lamperne må også gerne fylde lidt og ikke være små og pietitte. De skal kunne give noget volume til store rum og gerne give et perfekt afdæmpet lys. Vi er her kommet med fire gode og forskellige bud på lamper som passer ind i urban living stilen.

 

Krydder din bolig med rustikt boligtilbehør

Urban Living stilen er boligtilbehør nøje udvalgt så det passer ind i den rustikke indretning. Der bliver ikke leget med vilde farver, tværtimod så skal man holde sig til de mørke nuancer eller over i de naturlige og beige agtige toner.  Men der kan sagtens være meget nips, bare man holder sig til grundtanken om at det skal være råt og rustikt. Det kunne blandt andet være store spejle med metal ramme, som giver et rum noget kant. Eller måske en New Yorker inspireret hylde fra Nordal kan fungere som et dekorativt element til et køkken.

 

To brands du vil kunne lide

House Doctor

 

House Doctor bestræber sig efter at designe praktiske og smukke møbler, og ønsker at inspirerer og hjælpe folk med at skabe deres egne unikke stil ved at bringe balance, enkelthed og ægthed ind i hjemmet. House Doctors æstetik er forankret i den skandinaviske designtradition med et strejt af industrielle noter. House Doctors store sortiment er omhyggeligt kurateret og fyldt med unikke genstande, så du kan skabe din egen personlige stil. 

 

 Ib Laursen

 

Danske Ib Laursen laver skønt interiør til hjemmet i en romantisk, rustik og nordisk stil. Det skønne sortiment består blandt andet af kurve, knagerækker og service til køkkenet. En stor del af Ib Laursens design er tydeligt inspireret af loppemarkeder og udenlandsbesøg, derfor har designet også ofte et retro touch der skaber en hyggelig stemning.

Skriv en kommentar
banner

Åbningstider

Kundeservice

 • Åben alle hverdage kl. 12-15

Butik

 • Mandag - fredag kl. 10:00 - 17:30.
 • Lørdag kl. 10:00 - 16:00.
 • Første & sidste søndag i måneden 11:00 - 16:00

Aktuelt

Få inspiration fra Ferm Living SS21 kollektion

Få inspiration fra Ferm Living SS21 kollektion

Det danske designbrand ferm LIVING nye SS21 kollektion består af møbler, belysning og interiør, som omfavner bløde, organiske former og neutrale jordfarver, der spænder lige fra sort til let sandfarve... Læs mere
Inspiration til havehygge

Inspiration til havehygge

Sommer = udendørs aktiviteter, lange lyse aftener og hyggelige grillaftner i venners selskab. Så hvorfor ikke gør lidt ekstra ud af dit uderum og skab en hyggelig sommerstemning, med få enkle hjælpemi... Læs mere
Opskrift: Skønne sommerdrinks

Opskrift: Skønne sommerdrinks

Skønne sommerdrinks, der med sikkerhed er et hit til sommerfesten, som en skøn dessert cocktail eller bare en aperitif inden maden. Få opskriften på den lækre og syrlige rabarber drink, og en klassisk... Læs mere
Inspiration: 3 magiske børneværelser

Inspiration: 3 magiske børneværelser

I børneværelset er alt muligt. Det er her, modige piger og drenge kan vove sig ind i deres fantasis fjerne lande og få et pusterum fra omverdenens udfordringer – det er et fristed, hvor det kun er der... Læs mere
Guide til Art Deco stil

Guide til Art Deco stil

Art deco er en dekorativ stilart, som er kendetegnet af bløde geometriske former, dæmpede og metalliske farver kombineret med kontrastfulde sort/hvide mønstrer. Her er 4 tips til at få en art deco sti... Læs mere

Instagram

             Jacobsen Møbler Aabenraa

             banner

             Besøg vores store butik i Aabenraa

             I Aabenraa finder du vores store butik på 3300 kvm. Vi står altid klar til at give dig en personlig og tryg betjening, hvor det kun er dig, der er i fokus. Sammen finder vi ud af hvilke produkter, der kan fuldende dit hjem – uanset om det er nye møbler eller moderne interiør i populære designs, der skal sætte prikken over i’et.

             Du er velkommen til at kigge igennem vores store sortiment her i webshoppen og blive inspireret. Vil du gerne have personlig vejledning, står vi altid klar til at hjælpe dig i vores fysiske butik i Aabenraa, som er åben alle dage. Vores kunder er det vigtigste for os, og vi sætter en ære i at give en god, personlig og tryg service – uanset om du køber online eller i vores fysiske butik.