Trend: Det runde spisebord

Trend: Det runde spisebord

 

Et rundt spisebord har mange fordele. Runde spiseborde er velegnede til middage og nærvær med familie og/eller gæster, da den runde form giver alle mulighed for at tale med hinanden uden at række ind over nogen. Desuden er det runde spisebord pladsbesparende, og dermed ideel til dig, som ønsker at udnytte pladsen på bedste vis.

Hector spisebordet fra Eberhart har et raffineret og stilrent design, hvilket afspejles i bordets lette konstruktion. Bordpladen har et råt udtryk, som er i perfekt harmoni med benene af massivt egetræ. Her hos Jacobsen Møbler er vi utroligt begejstrede for det populære bord, og du vil også finde dem i utallige varianter på vores webshop. Udforsk det skønne bord lige her.

Brandet bag Hector, er danske Eberhart, som blev grundlagt i 2014 af Rune Vigil Nielsen og Esben Christoffersen. De er kendte for at lave møbler, der imødekommer hverdagens behov - ikke kun gældende for i dag, men i mange år frem. Deres kendskab til- og respekt for materialer er en forudsætning for at kunne tilbyde den kvalitet og holdbarhed, deres produkter besidder. De benytter sig af dygtige håndværkere og underleverandører fra Danmark, og med dem har de skabt deres grobund for produktion af kvalitetsmøbler.

Deres produktion finder sted på deres familieejede gård på Sydfyn, som de har omdannet fra traditionelt landbrug til at kunne fungere som knudepunktet for hele deres møbelproduktion.

Gå på opdagelse i de runde spiseborde vi har fundet her, og lad dig inspirere.

 

 

Runde borde med udtræk

 

Når du skal vælge et spisebord, bør du overveje at investere i et spisebord med udtræk eller tillægsplader.  På den måde er du sikker på at få et bord med maksimal funktionalitet.

 

Runde borde i marmor

Marmor tilføjer en vis elegance til ethvert møbel. Et spisebord med marmor vil til enhver tid sætte rammerne for en perfekt middag.

 

Runde borde med laminat eller linoleum

Laminat og linoleum er holdbart og let at vedligeholde. Et populært valgt til dig, der bruger mange timer ved spisebordet med hele familien.

 

Runde borde i massivt træ

Et bord i massivt træ giver dit et tidløst møbel, og mulighed for at sammensætte det med alverdens spisebordsstole. Skab dit foretrukne udtryk.

 

Skriv en kommentar
default Image

Åbningstider

Kundeservice

  • Åben alle hverdage kl. 10.00-15.30
  • + 45 69 15 62 00

  • Tryk 1 for Kundeservice
  • Tryk 2 for Rådgivning

Butik

  • Mandag - fredag kl. 10:00 - 17:30
  • Lørdag kl. 10:00 - 16:00
  • Søndag Lukket

Aktuelt

Nyhed: Den populære Multi-lite udvides med en trådløs lampe

Nyhed: Den populære Multi-lite udvides med en trådløs lampe

Opdag en belysningsserie, der kombinerer dynamisk fleksibilitet, tidløs æstetik og en unik evne til at transformere ethvert rum. Byd velkommen til Multi-Lite serien fra Gubi. Lad dig inspirere af just... Læs mere
Inspiration: Elevér din indretning med bænke og taburetter

Inspiration: Elevér din indretning med bænke og taburetter

Når det kommer til indretning af dit hjem, er valget af møbler afgørende for både funktionalitet og æstetik. Bænke og taburetter er to alsidige møbler, der ikke kun tilføjer en ekstra dimension til di... Læs mere
Nyhed: De skønneste nyheder fra HAY

Nyhed: De skønneste nyheder fra HAY

HAY, det danske brand med stor anerkendelse, har endnu en gang præsenteret nye kollektioner til deres allerede imponerende udvalg. Og de nye samlinger skuffer bestemt ikke. De seneste lanceringer kan ... Læs mere
Inspiration: Tidløs elegance med InBetween fra &Tradition

Inspiration: Tidløs elegance med InBetween fra &Tradition

Træd ind i en verden af enkel skønhed og moderne funktionalitet med InBetween-serien fra &Tradition. Designet af Sami Kallio, hylder kollektionen den skandinaviske designtradition med nøje udvalgte naturlige materialer og ansvarlighed i fokus. Fra spisestuen til stuen og arbejdsområdet - InBetween-serien skaber tidløs elegance og stil i ethvert hjem. ... Læs mere

Jacobsen Møbler Aabenraa

Besøg vores store butik i Aabenraa

I Aabenraa finder du vores store butik på 3300 kvm. Vi står altid klar til at give dig en personlig og tryg betjening, hvor det kun er dig, der er i fokus. Sammen finder vi ud af hvilke produkter, der kan fuldende dit hjem – uanset om det er nye møbler eller moderne interiør i populære designs, der skal sætte prikken over i’et.

Du er velkommen til at kigge igennem vores store sortiment her i webshoppen og blive inspireret. Vil du gerne have personlig vejledning, står vi altid klar til at hjælpe dig i vores fysiske butik i Aabenraa, som er åben alle dage. Vores kunder er det vigtigste for os, og vi sætter en ære i at give en god, personlig og tryg service – uanset om du køber online eller i vores fysiske butik.