Trend: Det runde spisebord

Trend: Det runde spisebord

 

Et rundt spisebord har mange fordele. Runde spiseborde er velegnede til middage og nærvær med familie og/eller gæster, da den runde form giver alle mulighed for at tale med hinanden uden at række ind over nogen. Desuden er det runde spisebord pladsbesparende, og dermed ideel til dig, som ønsker at udnytte pladsen på bedste vis.

Hector spisebordet fra Eberhart har et raffineret og stilrent design, hvilket afspejles i bordets lette konstruktion. Bordpladen har et råt udtryk, som er i perfekt harmoni med benene af massivt egetræ. Her hos Jacobsen Møbler er vi utroligt begejstrede for det populære bord, og du vil også finde dem i utallige varianter på vores webshop. Udforsk det skønne bord lige her.

Brandet bag Hector, er danske Eberhart, som blev grundlagt i 2014 af Rune Vigil Nielsen og Esben Christoffersen. De er kendte for at lave møbler, der imødekommer hverdagens behov - ikke kun gældende for i dag, men i mange år frem. Deres kendskab til- og respekt for materialer er en forudsætning for at kunne tilbyde den kvalitet og holdbarhed, deres produkter besidder. De benytter sig af dygtige håndværkere og underleverandører fra Danmark, og med dem har de skabt deres grobund for produktion af kvalitetsmøbler.

Deres produktion finder sted på deres familieejede gård på Sydfyn, som de har omdannet fra traditionelt landbrug til at kunne fungere som knudepunktet for hele deres møbelproduktion.

Gå på opdagelse i de runde spiseborde vi har fundet her, og lad dig inspirere.

 

 

Runde borde med udtræk

 

Når du skal vælge et spisebord, bør du overveje at investere i et spisebord med udtræk eller tillægsplader.  På den måde er du sikker på at få et bord med maksimal funktionalitet.

 

Runde borde i marmor

Marmor tilføjer en vis elegance til ethvert møbel. Et spisebord med marmor vil til enhver tid sætte rammerne for en perfekt middag.

 

Runde borde med laminat eller linoleum

Laminat og linoleum er holdbart og let at vedligeholde. Et populært valgt til dig, der bruger mange timer ved spisebordet med hele familien.

 

Runde borde i massivt træ

Et bord i massivt træ giver dit et tidløst møbel, og mulighed for at sammensætte det med alverdens spisebordsstole. Skab dit foretrukne udtryk.

 

Skriv en kommentar
banner

Åbningstider

Kundeservice

 • Åben alle hverdage kl. 10.00-15.00
 • + 45 69 15 62 00

 • Tryk 1 for Kundeservice
 • Tryk 2 for Rådgivning

Butik

 • Mandag - fredag kl. 10:00 - 17:30
 • Lørdag kl. 10:00 - 16:00
 • Første og sidste søndag i måneden: 11:00 - 16:00

Aktuelt

Arne Jacobsen har i år 120-års jubilæum

Arne Jacobsen har i år 120-års jubilæum

I år har den anerkendte arkitekt og designer Arne Jacobsen 120-års jubilæum. Han blev født d. 11. februar 1902 og har gennem sin levetid sikret sig en solid plads i den danske designhistorie som væren... Læs mere
Montana bliver 40 år

Montana bliver 40 år

Her fra Jacobsen Møbler vil vi gerne ønske Montana et stort tillykke med de 40 år – en inspirerende milepæl og bedrift, som de nu har med i bagagen. Montana Furniture er et brand, der giver dig uendel... Læs mere
Guide: Den store belysningsguide

Guide: Den store belysningsguide

Lamper kan hurtigt gå hen og blive et stort og uoverskueligt projekt. Der findes mange fagord i lampeverdenen, og samtidig er der mange ting, som skal tages med i overvejelserne når man skal indrette ... Læs mere
Plejeguide: Havemøbler over vinteren

Plejeguide: Havemøbler over vinteren

Sommeren er ved at være ovre, og tiden vi bruger udendørs, bliver mindre. Inden længe skal haven, terrassen samt havemøbler gøres klar til næste sæson. Selvom du måske har havemøbler, der er vedligeho... Læs mere
Nyhed: Nye lanceringer fra HAY

Nyhed: Nye lanceringer fra HAY

Det danske anerkendte brand, HAY, har endnu en gang lanceret nye kollektioner til deres allerede imponerende sortiment. Og de nye kollektioner skuffer bestemt ikke. De nye kollektioner er at finde i h... Læs mere

Instagram

             Jacobsen Møbler Aabenraa

             banner

             Besøg vores store butik i Aabenraa

             I Aabenraa finder du vores store butik på 3300 kvm. Vi står altid klar til at give dig en personlig og tryg betjening, hvor det kun er dig, der er i fokus. Sammen finder vi ud af hvilke produkter, der kan fuldende dit hjem – uanset om det er nye møbler eller moderne interiør i populære designs, der skal sætte prikken over i’et.

             Du er velkommen til at kigge igennem vores store sortiment her i webshoppen og blive inspireret. Vil du gerne have personlig vejledning, står vi altid klar til at hjælpe dig i vores fysiske butik i Aabenraa, som er åben alle dage. Vores kunder er det vigtigste for os, og vi sætter en ære i at give en god, personlig og tryg service – uanset om du køber online eller i vores fysiske butik.