Nyhed: Nye lanceringer fra HAY

Nyhed: Nye lanceringer fra HAY

 

Det danske anerkendte brand, HAY, har endnu en gang lanceret nye kollektioner til deres allerede imponerende sortiment. Og de nye kollektioner skuffer bestemt ikke. De nye kollektioner er at finde i hos Jacobsen Møbler henholdsvis fra 16. august 2022, og består af møbler og lamper. Læs videre og se et udvalg af de fine nyheder fra HAY.

 

Result Armchair

Denne skønne stol deler den samme tynde stålpladebase, egetræssæde samt ryglæn som den originale Result stol – dog er denne suppleret med et forhøjet armlæn, som vil tilføje ekstra komfort og funktionalitet. Stolen er oprindeligt skabt af Friso Kramer og Win Rietveld, som arbejdede hos Ahrend i 1950’erne – og nu relanceres den af HAY sammen med Ahrend. Den fås i et udvalg af forskellige træfinisher samt basisfarver, derudover er det muligt at vælge en variant med polstret sæde samt en fuldpostret version.

 

Pastis Chair

Disse fine stole er designet til HAY af den franske designer Julien Renault. Stolen er bygget på autenticitet, styrke og håndværk af høj kvalitet med henblik på at skabe en tidløs stol, der holder i årtier. Pastisstolene balancerer en robust konstruktion med elegant æstetik, og tilbyder en stol, der virkelig udstråler personlighed. Stolen findes både med og uden armlæn, samt i en række forskellige lakerede træsorter og farver.

 

Colour Cabinet

Skabene fra Colour Cabinet-kollektionen, designet af de belgiske designere Muller Van Severen, er en serie af gulvstående og væghængte skabe, der fremhæver det modstridende samspil mellem rent og minimalistisk design med farvernes liv og originalitet. Med kollektionens design og talrige muligheder får du en bred vifte af opbevarings- samt udstillingsmuligheder. Skabskroppen er fremstillet i organisk farvet Valchromat – en unik form for robust MDF-materiale, der er FSC-certificeret, med den bærende ramme i slidstærkt stål. Skabene fås i forskellige varianter, størrelser og farvemuligheder.

 

Anagram Table Lamp

Denne skønne bordlampe, designet af Sam Weller, kombinerer funktionalitet med visuel appel for at skabe en robust bordlampe med en masse personlighed. Med sin buet, blanke skærm og ​​todelte ben, opdaterer designets kontrasterende elementer hinanden med en original og moderne æstetik. Skærmen er ligeledes bygget til at holde, hvilket skaber en solid tilstedeværelse, der kendetegner dens funktionalitet. Den skønne bordlampe fås i flere forskellige farver.

 

Pao Steel Floor Lamp

 

Denne kollektion af lamper er et samarbejde med den etablerede japanske designer Naoto Fukasawa. Disse fine lamper er opkaldt efter den bløde og glødende form af traditionelle mongolske Pao-telte. Pao trækker på Fukasawas æstetik af smuk enkelhed og skabelse af et hverdagsobjekt, der trækker på designværdier, der findes i den naturlige verden. Ved at holde æstetikken beskeden og enkel bringer han designet i harmoni med omgivelserne, hvilket forstærker hans primære intention om at gøre atmosfæren behagelig.

 

 

Hvis du ligesom os er helt vilde med de skønne nyheder, kan du se dem her.

Skriv en kommentar
banner

Åbningstider

Kundeservice

 • Åben alle hverdage kl. 10.00-15.00
 • + 45 69 15 62 00

 • Tryk 1 for Kundeservice
 • Tryk 2 for Rådgivning

Butik

 • Mandag - fredag kl. 10:00 - 17:30
 • Lørdag kl. 10:00 - 16:00
 • Første og sidste søndag i måneden: 11:00 - 16:00

Aktuelt

3 tips til pladsbesparende indretning af entréen

3 tips til pladsbesparende indretning af entréen

Din entré er det første rum, du møder i dit hjem, og det er også her, dine gæster danner sig et førstehåndsindtryk af din bolig. Det kan derfor være en rigtig god idé at overveje indretningen af lige ... Læs mere
Arne Jacobsen har i år 120-års jubilæum

Arne Jacobsen har i år 120-års jubilæum

I år har den anerkendte arkitekt og designer Arne Jacobsen 120-års jubilæum. Han blev født d. 11. februar 1902 og har gennem sin levetid sikret sig en solid plads i den danske designhistorie som væren... Læs mere
Montana bliver 40 år

Montana bliver 40 år

Her fra Jacobsen Møbler vil vi gerne ønske Montana et stort tillykke med de 40 år – en inspirerende milepæl og bedrift, som de nu har med i bagagen. Montana Furniture er et brand, der giver dig uendel... Læs mere
Guide: Den store belysningsguide

Guide: Den store belysningsguide

Lamper kan hurtigt gå hen og blive et stort og uoverskueligt projekt. Der findes mange fagord i lampeverdenen, og samtidig er der mange ting, som skal tages med i overvejelserne når man skal indrette ... Læs mere
Plejeguide: Havemøbler over vinteren

Plejeguide: Havemøbler over vinteren

Sommeren er ved at være ovre, og tiden vi bruger udendørs, bliver mindre. Inden længe skal haven, terrassen samt havemøbler gøres klar til næste sæson. Selvom du måske har havemøbler, der er vedligeho... Læs mere

Instagram

             Jacobsen Møbler Aabenraa

             banner

             Besøg vores store butik i Aabenraa

             I Aabenraa finder du vores store butik på 3300 kvm. Vi står altid klar til at give dig en personlig og tryg betjening, hvor det kun er dig, der er i fokus. Sammen finder vi ud af hvilke produkter, der kan fuldende dit hjem – uanset om det er nye møbler eller moderne interiør i populære designs, der skal sætte prikken over i’et.

             Du er velkommen til at kigge igennem vores store sortiment her i webshoppen og blive inspireret. Vil du gerne have personlig vejledning, står vi altid klar til at hjælpe dig i vores fysiske butik i Aabenraa, som er åben alle dage. Vores kunder er det vigtigste for os, og vi sætter en ære i at give en god, personlig og tryg service – uanset om du køber online eller i vores fysiske butik.