Inspiration: Sådan kan du bruge Kubus til advent

Inspiration: Sådan kan du bruge Kubus til advent

Nu er igen snart tid til at finde adventskransen frem, og fejre at julen snart nærmer sig. Hvis du har en af By Lassen populære Kubus stager eller bowls stående hjemme i vindueskarmen eller på skænken, kan du hurtigt og nemt forvandle den til fine adventskranse. Læs videre og bliv inspireret til hvordan du kan lave din Kubus om til en adventsstage.

 

Den enkle

For et enkelt look til din adventsstage, kan du eksempelvis tilsætte en lærkegren og et smukt julevedhæng. Hvis du til gengæld mere er til det grønne og traditionelle, kan man tilføje em grangren eller kristtjørn.

 

Den julede

Er du helt vild med jul, så kan du sætte julens gran, eukalyptus, kogler og røde bær i din Kubus Bowl. Sammensæt det med røde eller rosa lys for et mere feminint og julet adventslook.

 

Den nemme

En nem og hurtig måde at pynte din Kubus stage er ved at hænge adventstal omkring hvert af dine lys. Så bliver det ikke meget nemmere, og samtidig giver det et skønt udtryk. Se eksempelvis adventstallene fra Felius.

 

Den kreative

Er du mere til en kreativ eller alternativ løsning til din adventsdekoration? Bind eksempelvis mos om hele Kubus stagen med ståltråd – og så er du sikker på, at dine gæster kigger en ekstra gang på din dekoration.

Skriv en kommentar
default Image

Åbningstider

Kundeservice

  • Åben alle hverdage kl. 10.00-15.30
  • + 45 69 15 62 00

  • Tryk 1 for Kundeservice
  • Tryk 2 for Rådgivning

Butik

  • Mandag - fredag kl. 10:00 - 17:30
  • Lørdag kl. 10:00 - 16:00
  • Søndag kl. 10:00 - 16:00

Aktuelt

En hyldest til Nanna Ditzel og hendes tidløse arv

En hyldest til Nanna Ditzel og hendes tidløse arv

Kendt som en dansk designs verdenskvinde anses Nanna Ditzel (1923-2005) for at være en af de mest kreative, indflydelsesrige og alsidige danske designere, hvis stil aldrig stoppede med at udvikle sig ... Læs mere
Inspiration: Pedestal, enkelt, tidløst og funktionelt design

Inspiration: Pedestal, enkelt, tidløst og funktionelt design

I en verden, hvor elektronikprodukter fylder vores hjem mere end nogensinde før, er der behov for smarte og æstetisk tiltalende løsninger til at integrere dem i vores indretning. Her træder Pedestal i... Læs mere
Nyhed: Den populære Multi-lite udvides med en trådløs lampe

Nyhed: Den populære Multi-lite udvides med en trådløs lampe

Opdag en belysningsserie, der kombinerer dynamisk fleksibilitet, tidløs æstetik og en unik evne til at transformere ethvert rum. Byd velkommen til Multi-Lite serien fra Gubi. Lad dig inspirere af just... Læs mere

Jacobsen Møbler Aabenraa

Besøg vores store butik i Aabenraa

I Aabenraa finder du vores store butik på 3300 kvm. Vi står altid klar til at give dig en personlig og tryg betjening, hvor det kun er dig, der er i fokus. Sammen finder vi ud af hvilke produkter, der kan fuldende dit hjem – uanset om det er nye møbler eller moderne interiør i populære designs, der skal sætte prikken over i’et.

Du er velkommen til at kigge igennem vores store sortiment her i webshoppen og blive inspireret. Vil du gerne have personlig vejledning, står vi altid klar til at hjælpe dig i vores fysiske butik i Aabenraa, som er åben alle dage. Vores kunder er det vigtigste for os, og vi sætter en ære i at give en god, personlig og tryg service – uanset om du køber online eller i vores fysiske butik.