Inspiration: Sådan gør du din have hyggelig

Inspiration: Sådan gør du din have hyggelig

Sommeren er endelig på vej, og det betyder masser af udendørsaktiviteter, lange lyse aftener og hyggelige grillaftener i godt selskab. Hvem elsker ikke at tilbringe tid i det dejlige vejr og nyde den friske luft. Men hvorfor nøjes med et almindelig uderum, når du kan tage det til det næste niveau og skabe en fantastisk sommerstemning med blot et par enkle hjælpemidler?

 

Dæk et sommerligt bord

Sommeren er en tid, hvor vi kan nyde det smukke vejr og den afslappede stemning med familie og venner – og hvad er en bedre måde at fejre det på end med en smuk og inspirerende borddækning. Med HAYs smukke Sobremesa-kollektion, hvor du kan skabe en vidunderlig sommerstemning i dit uderum. Fra de skønne tallerkener, skåle og vaser, kan du sammensætte en borddækning, der passer til din stil. En farverig vase med hjemmeplukket blomster fra haven vil bestemt også pynte på sommerbordet.

 

Skab sommerstemning med lanterner

Der er noget magisk ved sommeraftner, hvor solen langsomt sænker sig mod horisonten og luften er fyldt med en blid brise og duften af blomster. Men hvorfor nøjes med at nyde sommeraftenerne i dagtimerne? Med de rette lanterner kan du skabe en stemningsfuld og hyggelig atmosfære i haven, terrassen eller altanen – også når solen er gået ned.

Lanterner kommer i mange forskellige former, farver og størrelser, så du kan finde de perfekte lanterner, der passer til dig og din stil. Nogle foretrækker de klassiske lanterner i metal eller træ, mens andre vil have en mere farverig og kreativ variant i papir eller stof. Uanset hvilke lanterner du vælger, kan du skabe en hyggelig stemning med blødt lys og varme farver.

 

Ren afslapning

Lad dig forføre af sommerens magi, og oplev friheden ved at svæve i en hængestol. Der er næsten ikke noget bedre end at koble af i en ansvarlig hængekøje på en varm sommeraften. Med Ferm Livings Path Hammock hængekøje kan du give dig hen til en tilstand af total afslapning og ro. Den moderne og nordisk designet hængekøje fra Sika-Design er ligeledes perfekt til at tilføre hygge og personlighed til dit udendørsområde. uanset om du vil slappe af eller tilføje lidt stil til din terrasse eller have, er en hængestol det oplagte valg. Så sæt dig til rette, luk øjnene og nyd magien ved at svæve i din hængestol.

 

Ægte lejrbålsstemning

Forestil dig en smuk have fyldt med liv og glæde, hvor hele familien samles omkring et flammende bålsted. Det er her, hvor minderne skabes, og hvor hyggen er i højsædet. Eva Solo Fireglobe er det perfekte bålsted til at samle sig omkring, og dens smukke flammer og intense varme vil fange alles opmærksomhed.

Men hvorfor nøjes med kun at nyde flammerne, når du også kan forkæle dine smagsløg? Morsø Forno Udeovn og Mørso Grill Forno er designet til at give dig den ultimative oplevelse af fællesskab og god madlavning. Den prisbelønnede designer Klaus Rath har skabt en unik og stilfuld grill, der vil imponere dine gæster og skabe minder for livet.

 

Vi håber, at du blev inspireret til at skabe lidt ekstra hygge i dit uderum.

Udforsk vores store havemøbel-kategori, hvor du kan finde alt til dit uderum.

 

Skriv en kommentar

Åbningstider

Kundeservice

  • Åben alle hverdage kl. 10.00-15.30
  • + 45 69 15 62 00

  • Tryk 1 for Kundeservice
  • Tryk 2 for Rådgivning

Butik

  • Mandag - fredag kl. 10:00 - 17:30
  • Lørdag kl. 10:00 - 16:00
  • Søndag: 11:00 - 16:00

Aktuelt

Bagom Mogens Hansen og deres kvalitetssofaer

Bagom Mogens Hansen og deres kvalitetssofaer

Mogens Hansen er et dansk møbelbrand med fokus på kvalitet og komfort. Deres sofadesigns er skabt med ergonomiske linjer og justerbare nakkestøtter, så du kan nyde afslappende stunder i timevis uden a... Læs mere
Inspiration: Skab et personligt opbevaringssystem

Inspiration: Skab et personligt opbevaringssystem

by Lassens Frame opbevaringssystem er en enkel og elegant løsning, der kan tilpasses efter dit individuelle behov og kan samtidig bruges til mange formål. Frame er skabt med en unik tilgang til geomet... Læs mere
Bagom Le Klint: Indret dit hjem med de skønne lamper

Bagom Le Klint: Indret dit hjem med de skønne lamper

Le Klint er et brand med en fascinerende historie, og som har sat sig selv i spidsen for lampeindustrien med deres unikke og sofistikerede designs. Deres lamper er en blanding af traditionelle teknikk... Læs mere
Inspiration: Sådan pynter du et fint påskebord

Inspiration: Sådan pynter du et fint påskebord

Påsken banker snart på døren og det samme gør samvær med gode venner og familien. Et smukt påskebord er med til at skabe rammerne for en hyggelig atmosfære. Når der nu er en anledning til at have gæst... Læs mere
Inspiration: Sådan gør du din have hyggelig

Inspiration: Sådan gør du din have hyggelig

Sommeren er endelig på vej, og det betyder masser af udendørsaktiviteter, lange lyse aftener og hyggelige grillaftener i godt selskab. Hvem elsker ikke at tilbringe tid i det dejlige vejr og nyde den ... Læs mere

Jacobsen Møbler Aabenraa

Besøg vores store butik i Aabenraa

I Aabenraa finder du vores store butik på 3300 kvm. Vi står altid klar til at give dig en personlig og tryg betjening, hvor det kun er dig, der er i fokus. Sammen finder vi ud af hvilke produkter, der kan fuldende dit hjem – uanset om det er nye møbler eller moderne interiør i populære designs, der skal sætte prikken over i’et.

Du er velkommen til at kigge igennem vores store sortiment her i webshoppen og blive inspireret. Vil du gerne have personlig vejledning, står vi altid klar til at hjælpe dig i vores fysiske butik i Aabenraa, som er åben alle dage. Vores kunder er det vigtigste for os, og vi sætter en ære i at give en god, personlig og tryg service – uanset om du køber online eller i vores fysiske butik.