Inspiration: Indretning på få kvadratmeter

Inspiration: Indretning på få kvadratmeter

Med få kvadratmeter kan indretningen ofte kræve en lidt mere kreativ og alternativ tilgang. Heldigvis er der mange tips og tricks, der kan hjælpe med at finde det, der virker for dig og din bolig. Husk, at det er dig, der skal bo der – Hvad har du brug for? Hvad behøver du ikke nødvendigvis at have?

Lys, multifunktionelle møbler, spejle og en spandfuld kreativitet bliver dine nye bedste venner. Læs med og bliv inspireret til, hvordan det kan gøres.

 

Vær din egen indretningsarkitekt

Bor du i en 1-værelses lejlighed eller har du af andre årsager behov for at have stue og soveværelse i samme rum? Så kan du nemt opnå følelsen af flere rum med meget simple tricks.

En lys og let mulighed er at bruge gardiner eller forhæng til at opdele pladsen mellem din stue og dit soveværelse. Fordelen er, at du nemt kan trække det frem og tilbage efter behov. En anden måde er ved at benytte en rumdeler. Dette kan eksempelvis være enten et skab, en reol eller en skærm. Er møblet pænt fra alle sider, kan det med fordel stilles ud fra væggen. 

 

Luft, luft og atter luft

Gå efter lette løsninger i din indretning. I stedet for et stort og tungt klædeskab kan du eksempelvis bruge en hængende tøjstang. På den måde kan du både vise dit flotte tøj frem og samtidig frigive en masse gulvplads. Ved at hænge dit TV-bord, skab eller natbord på væggen, frigiver det samtidig en del gulvplads, der vil gøre, at rummet synes større.

 

Vær fantasifuld med din indretning

Det handler om at skabe muligheder med den plads, der er til rådighed. Fleksible opbevaringsløsninger under, omkring eller over ting er helt genialt – især til dig med skråvægge.

Møbler med mange funktioner såsom en puf, der kan fungere som en ekstra siddeplads, men samtidig være en opbevaringsmulighed, giver dig ekstra muligheder i indretningen. Et sengebord med plads til bøger og magasiner, eller en stol, der også kan fungere som natbord – mulighederne er mange. Din seng kan også sagtens have flere funktioner. Brug pladsen under sengen til opbevaring. 

 

Middag for to

Hvis du vil have luft, kan spisebordet med fordel skiftes ud med et flot barbord. Dette er en nem og fin måde at frigive plads på i køkkenet eller stuen. Et rundt spisebord kan skabe en luftig og let indretning. Du kan også kombinere dit spisebord og skrivebord, så det har flere funktioner.

 

Brug reoler og hylder i massevis

En reol på hele væggen kan i mange hjem give enormt meget opbevaringsplads samtidig med, at du udnytter hele væggen optimalt. Har du brug for et skrivebord, men kniber det med pladsen? Det tunge og traditionelle skrivebord kan sagtens udskiftes med en hylde eller et fint væghængt skrivebord. Dette gør det muligt at lave et kontor i mindre hjem, da det ikke er lige så tungt og pladskrævende.

 

Højt til loftet

Er du så heldig at have højt til loftet i din bolig? Så er det med at udnytte de ekstra kvadratmeter, der er at finde i højderne. Placér eksempelvis opbevaringshylder højt oppe, så væggene udnyttes. Det kan også være en god idé at væghænge møbler, såsom sengeborde eller reoler, da det, som sagt, vil få rummet til at syne større.

 

Mørk og lille entré?

Er du den heldige ejer af en lille og mørk entré? Bare rolig, spejle og de helt rigtige lamper kan gøre underværker. En lys farve på væggene, et stort spejl – eller flere små, alt efter hvad der er muligt i din entré, samt en god belysning vil gøre rummet større. Det vil i hvert fald virke større på denne måde. Hvis du er til farver, kan et farverigt indslag i et ellers lyst rum give en super skøn effekt.

 

Ordentlig belysning

God belysning er vigtigt i et lille hjem. Belysning kan hjælpe med at opdele rummet i forskellige zoner. Oplys rummet med en eller flere pendler og benyt bordlampervæglamper og gulvlamper som dekorativ og smuk funktionsbelysning.  

 

 

Skriv en kommentar

Åbningstider

Kundeservice

 • Åben alle hverdage kl. 10.00-15.30
 • + 45 69 15 62 00

 • Tryk 1 for Kundeservice
 • Tryk 2 for Rådgivning

Butik

 • Mandag - fredag kl. 10:00 - 17:30
 • Lørdag kl. 10:00 - 16:00
 • Søndag: 11:00 - 16:00

Aktuelt

Inspiration: Gaveidéer til livets store anledninger

Inspiration: Gaveidéer til livets store anledninger

Er du blevet inviteret til fødselsdag, bryllup eller ønsker du at give en gave uden begrundelse, så har vi her samlet et lille udvalg af skønne gaveidéer – i mange forskellige prisklasser. Uanset om d... Læs mere
Nyhed: Nye skønne farver til Flowerpot-serien

Nyhed: Nye skønne farver til Flowerpot-serien

Flowerpot lampen designet af Verner Panton, som især har fået inspiration fra 60’ernes og 70’ernes Flower Power bevægelse. Med dette i tankerne, skabte han denne smukke og, ikke mindst, ikoniske lampe... Læs mere
Bagom FROST og indret hjemmet med spejle

Bagom FROST og indret hjemmet med spejle

Enkelthed i hverdagen er, hvad FROST arbejder for hver dag. Med missionen om at designe og producere interiørtilbehør i høj kvalitet, der holder i flere generationer, har brandet en mere miljørigtig t... Læs mere
Nyhed: Jacobsen Møbler præsenterer GOD NAT

Nyhed: Jacobsen Møbler præsenterer GOD NAT

Jacobsen Møbler lancerer nu sengebrandet GOD NAT. Kvalitetssengene er udviklet og produceret i Danmark med respekt for klassisk design, indbydende kvalitetsmaterialer og godt møbelhåndværk. Kollektion... Læs mere
Inspiration: Gør dit hjemmekontor funktionelt og hyggeligt

Inspiration: Gør dit hjemmekontor funktionelt og hyggeligt

Hjemmekontoret kan ofte blive et mere trist og kedeligt hjørne, hvor ingen har lyst til at sidde og arbejde - men ved at bruge lette møbler og enkle opbevaringsmuligheder kan en funktionel arbejdsstat... Læs mere

Instagram

             Jacobsen Møbler Aabenraa

             Besøg vores store butik i Aabenraa

             I Aabenraa finder du vores store butik på 3300 kvm. Vi står altid klar til at give dig en personlig og tryg betjening, hvor det kun er dig, der er i fokus. Sammen finder vi ud af hvilke produkter, der kan fuldende dit hjem – uanset om det er nye møbler eller moderne interiør i populære designs, der skal sætte prikken over i’et.

             Du er velkommen til at kigge igennem vores store sortiment her i webshoppen og blive inspireret. Vil du gerne have personlig vejledning, står vi altid klar til at hjælpe dig i vores fysiske butik i Aabenraa, som er åben alle dage. Vores kunder er det vigtigste for os, og vi sætter en ære i at give en god, personlig og tryg service – uanset om du køber online eller i vores fysiske butik.