Inspiration: Gør dit hjemmekontor funktionelt og hyggeligt

Inspiration: Gør dit hjemmekontor funktionelt og hyggeligt

Hjemmekontoret kan ofte blive et trist og kedeligt hjørne, hvor ingen har lyst til at sidde og arbejde. Men ved at bruge lette møbler og enkle opbevaringsmuligheder, kan en funktionel arbejdsstation integreres elegant i dit hjem.

At skabe en arbejdsstation, hvor funktion, æstetik og komfort går op i en højere enhed, kan give dig lyst til at arbejde hjemme - især i hyggelige omgivelser. Dette kan blandt andet gøres med få løsninger som eksempelvis at samle små løse genstande i kasser eller fjerne papir fra skrivebordet, så du nemt får overblik og struktur på dit hjemmekontor.

 

Vælg det rigtige skrivebord

 

Vælg et skrivebord, som har den rette størrelse i forhold til dine arbejdsopgaver. De viste skriveborde er perfekte til hjemmekontoret og vil ikke fylde meget - derfor kan de også placeres lige præcis dér, hvor du har plads til dit hjemmekontor.

 

Vælg den rigtige kontorstol

 

At sidde godt på din hjemmearbejdsplads er guld værd - både for krop og arbejdsliv. Som designerne fra Engelbrecths selv siger: "Jo bedre du sidder, des mere får du fra hånden". Vi har alle forskellige præferencer til, hvordan vores kontorstol skal være - hvad end man taler om komfort, funktion eller design. Du skal derfor gøre op med dig selv, hvilke faktorer, som er vigtigst for dig.

 

Saml løse genstande

Brug Color Crates fra HAY til at samle dine småting fra skrivebordet eller reolen. De kan bruges til at opbevare dine papirer, kontorartikler eller andet, som ligger og flyder på dit skrivebord. De er ikke kun praktiske, men de giver også din reol og hjemmekontoret ekstra personlighed.

 

Gem rodet væk i små skabe

 

Ting, du ikke har behov for ofte, kan gemmes væk i skabe, så du ikke skal se på det til hverdag. Herudover fjerner du også noget ubrugeligt fra dit skrivebord. Du vil blive overrasket over, hvor stor forskel et lille skab kan gøre. Det kunne eksempelvis være en Frame fra By Lassen. Hvis du allerede ved, at du vil have behov for et større skab eller skænk, kan vi anbefale Audacious fra Umage. Med Audacious får du mulighed for at skabe lige nøjagtigt det udtryk, du ønsker. Audacious skabet er fremstillet med låger, som kan trækkes til og fra - dermed bestemmer du selv hvor meget af skabets indhold, du ønsker skal vises. 

 

Hold orden i dine papirer

 

Du får mere overskud, hvis der er styr på dine papirer og du nemt kan finde dem, når du har behov for dem. Vi kan anbefale disse to flotte løsninger fra Ferm Living.

 

Anskaf en reol

 

For at sikre at du ikke har for mange unødvendige ting liggende på skrivebordet, er det oplagt at have en reol, som kan rumme alt det du ellers ikke kan finde plads til. Skab et system på din reol, så du altid nemt kan finde tingene du har behov for.

 

Hæng elementer du bruger ofte op

 

Brug en opslagstavle til at hænge idéer eller ofte brugte papirer op, så du altid kan se dem. Ofte blive opslagstavler brugt i en kreativ sammenhæng, men den kan også bruges til at fjerne papirer fra bordet, som du ofte kigger på, men som ikke nødvendigvis behøver ligge på skrivebordet. Du kan også hænge ting op, der motiverer dig eller gør dig glad.

 

Er du blevet inspireret? Du kan udforske alle de skønne produkter til kontoret her.

Skriv en kommentar

Åbningstider

Kundeservice

 • Åben alle hverdage kl. 10.00-15.30
 • + 45 69 15 62 00

 • Tryk 1 for Kundeservice
 • Tryk 2 for Rådgivning

Butik

 • Mandag - fredag kl. 10:00 - 17:30
 • Lørdag kl. 10:00 - 16:00
 • Søndag: 11:00 - 16:00

Aktuelt

Inspiration: Gaveidéer til livets store anledninger

Inspiration: Gaveidéer til livets store anledninger

Er du blevet inviteret til fødselsdag, bryllup eller ønsker du at give en gave uden begrundelse, så har vi her samlet et lille udvalg af skønne gaveidéer – i mange forskellige prisklasser. Uanset om d... Læs mere
Nyhed: Nye skønne farver til Flowerpot-serien

Nyhed: Nye skønne farver til Flowerpot-serien

Flowerpot lampen designet af Verner Panton, som især har fået inspiration fra 60’ernes og 70’ernes Flower Power bevægelse. Med dette i tankerne, skabte han denne smukke og, ikke mindst, ikoniske lampe... Læs mere
Bagom FROST og indret hjemmet med spejle

Bagom FROST og indret hjemmet med spejle

Enkelthed i hverdagen er, hvad FROST arbejder for hver dag. Med missionen om at designe og producere interiørtilbehør i høj kvalitet, der holder i flere generationer, har brandet en mere miljørigtig t... Læs mere
Nyhed: Jacobsen Møbler præsenterer GOD NAT

Nyhed: Jacobsen Møbler præsenterer GOD NAT

Jacobsen Møbler lancerer nu sengebrandet GOD NAT. Kvalitetssengene er udviklet og produceret i Danmark med respekt for klassisk design, indbydende kvalitetsmaterialer og godt møbelhåndværk. Kollektion... Læs mere
Inspiration: Gør dit hjemmekontor funktionelt og hyggeligt

Inspiration: Gør dit hjemmekontor funktionelt og hyggeligt

Hjemmekontoret kan ofte blive et mere trist og kedeligt hjørne, hvor ingen har lyst til at sidde og arbejde - men ved at bruge lette møbler og enkle opbevaringsmuligheder kan en funktionel arbejdsstat... Læs mere

Instagram

             Jacobsen Møbler Aabenraa

             Besøg vores store butik i Aabenraa

             I Aabenraa finder du vores store butik på 3300 kvm. Vi står altid klar til at give dig en personlig og tryg betjening, hvor det kun er dig, der er i fokus. Sammen finder vi ud af hvilke produkter, der kan fuldende dit hjem – uanset om det er nye møbler eller moderne interiør i populære designs, der skal sætte prikken over i’et.

             Du er velkommen til at kigge igennem vores store sortiment her i webshoppen og blive inspireret. Vil du gerne have personlig vejledning, står vi altid klar til at hjælpe dig i vores fysiske butik i Aabenraa, som er åben alle dage. Vores kunder er det vigtigste for os, og vi sætter en ære i at give en god, personlig og tryg service – uanset om du køber online eller i vores fysiske butik.