Inspiration: 6 måder at anvende STOFF Nagel stagen på

Inspiration: 6 måder at anvende STOFF Nagel stagen på

Med STOFF Nagel stagens mange anvendelsesmuligheder er der mulighed for at skabe en unik og personlig stage, som både kan bruges året rundt samt i forbindelse med særlige begivenheder og højtider. Her kan du finde inspiration til, hvordan du sammensætter dine STOFF Nagel elementer til de fineste skulpturelle kunstværker og iøjnefaldende lysestager. 

 

1. Det skulpturelle kunstværk

 

Med mange STOFF Nagel stager kan du bygge et skulpturelt element, som vil fremstå iøjnefaldende i indretningen. Brug det enten med kertelys, således du får en eksklusiv lysestage, eller pynt stagen med små blomster, så du får en unik vase, hvor hver lille blomst fremhæves. Du kan også lade stagen stå, som den er – på den måde fremstår den som et smukt kunstværk i hjemmet.

 

2. Den simple

 

Dyrk den minimalistiske stil med få stager. Selvom STOFF Nagel stagerne lægger op til at være yderst kreativ ved at kombinere mange af de fine elementer, så pynter selv ganske få elementer i sig selv – både med og uden kertelys.

 

3. Mix & match

 

Hvem siger, at man skal holde sig til én farve? Der er ingen regler, når det gælder sammensætning af stagerne. Mix og match på kryds og tværs mellem stager, skåle og vaser i de forskellige farver for at udtrykke en unik stil – på den måde kan man udtrykke sig endnu mere personligt i sin STOFF Nagel stage.

 

4. Til de særlige begivenheder

 

Stagerne fra STOFF Nagel er ikke alene en måde at pryde hverdagen på – de er også oplagte at anvende som en del af borddekorationen, når særlige begivenheder skal fejres. Med mange stager kan man danne en sammensat stage, der strækker sig langt ned ad bordet. På den måde bliver stagen en central del af bordpynten, som alle omkring bordet kan få glæde af at beskue.

Et mere klassisk element ved borddekorationen til bryllupper er kandelabre. Med stager og stander fra STOFF Nagel kan man sammensætte en moderne, men alligevel ekstravagant kandelaber, som vil fremstå som en nyfortolkning af den klassiske af slagsen. Skab en iøjnefaldende bordopdækning, hvor stagen kombineres med enten friske blomster eller smukke evighedsbuketter.

 

5. Julestagen

 

Med STOFF Nagel er der virkelig mulighed for at skabe en unik og personlig adventslysestage eller kalenderlys, og fordi stagen kan kombineres på uendeligt mange måder, kan man sammensætte en moderne fortolkning af en traditionel adventskrans. Ved at tilkøbe vaser og skåle kan stagen pyntes med eksempelvis grankogler, mos og gran, ligesom skålen kan fyldes med julegodter.

 

6. Påskestagen

 

Pynt op til påske med stil. Med både vaser og skåle fra STOFF Nagel kan man understøtte den hyggelige påskestemning ved at pynte stagen med eksempelvis vintergækker eller små fine pilegrene med gæslinger. Hæng smukke påskeæg på grenene eller fyld skålen med enten dekorative eller spiselige påskeæg. Skålen er også perfekt til at rumme en dekorativ lille rede bestående af små grene og fine vagtelæg. Kombiner stagerne med kertelys i smukke brændte farver som et moderne tvist til den traditionelle påskegule farve.

 

Se lysestagerne fra STOFF Nagel her

Skriv en kommentar

Åbningstider

Kundeservice

 • Åben alle hverdage kl. 10.00-15.30
 • + 45 69 15 62 00

 • Tryk 1 for Kundeservice
 • Tryk 2 for Rådgivning

Butik

 • Mandag - fredag kl. 10:00 - 17:30
 • Lørdag kl. 10:00 - 16:00
 • Søndag: 11:00 - 16:00

Aktuelt

Inspiration: Gaveidéer til livets store anledninger

Inspiration: Gaveidéer til livets store anledninger

Er du blevet inviteret til fødselsdag, bryllup eller ønsker du at give en gave uden begrundelse, så har vi her samlet et lille udvalg af skønne gaveidéer – i mange forskellige prisklasser. Uanset om d... Læs mere
Nyhed: Nye skønne farver til Flowerpot-serien

Nyhed: Nye skønne farver til Flowerpot-serien

Flowerpot lampen designet af Verner Panton, som især har fået inspiration fra 60’ernes og 70’ernes Flower Power bevægelse. Med dette i tankerne, skabte han denne smukke og, ikke mindst, ikoniske lampe... Læs mere
Bagom FROST og indret hjemmet med spejle

Bagom FROST og indret hjemmet med spejle

Enkelthed i hverdagen er, hvad FROST arbejder for hver dag. Med missionen om at designe og producere interiørtilbehør i høj kvalitet, der holder i flere generationer, har brandet en mere miljørigtig t... Læs mere
Nyhed: Jacobsen Møbler præsenterer GOD NAT

Nyhed: Jacobsen Møbler præsenterer GOD NAT

Jacobsen Møbler lancerer nu sengebrandet GOD NAT. Kvalitetssengene er udviklet og produceret i Danmark med respekt for klassisk design, indbydende kvalitetsmaterialer og godt møbelhåndværk. Kollektion... Læs mere
Inspiration: Gør dit hjemmekontor funktionelt og hyggeligt

Inspiration: Gør dit hjemmekontor funktionelt og hyggeligt

Hjemmekontoret kan ofte blive et mere trist og kedeligt hjørne, hvor ingen har lyst til at sidde og arbejde - men ved at bruge lette møbler og enkle opbevaringsmuligheder kan en funktionel arbejdsstat... Læs mere

Instagram

             Jacobsen Møbler Aabenraa

             Besøg vores store butik i Aabenraa

             I Aabenraa finder du vores store butik på 3300 kvm. Vi står altid klar til at give dig en personlig og tryg betjening, hvor det kun er dig, der er i fokus. Sammen finder vi ud af hvilke produkter, der kan fuldende dit hjem – uanset om det er nye møbler eller moderne interiør i populære designs, der skal sætte prikken over i’et.

             Du er velkommen til at kigge igennem vores store sortiment her i webshoppen og blive inspireret. Vil du gerne have personlig vejledning, står vi altid klar til at hjælpe dig i vores fysiske butik i Aabenraa, som er åben alle dage. Vores kunder er det vigtigste for os, og vi sætter en ære i at give en god, personlig og tryg service – uanset om du køber online eller i vores fysiske butik.