Find den rette spisebordstol af træ til dit hjem

Find den rette spisebordstol af træ til dit hjem

 

Hos Jacobsen Møbler sætter vi en dyd i at udvælge de korrekte spisebordsstole til dig og dit hjem. Vi ønsker, at vores sortiment passer til de mange hjem på trods af forskellige stilarter, farver og materialer. I dette blogindlæg har vi fokus på at finde den rette træstol til dit spisebord.

 

Den tidløse

 

Siden 1942 har FDB Møbler skabt funktionelle og klassiske møbler, der kan gå i arv fra generation til generation. De kan anses som værende eksperter i at designe tidløse møbler med deres brug at strømlinet æstetik.

Så hvis du er til det tidløse, det rene og minimalistiske, så kan én af de mange stole fra FDB Møbler udgøre pladsen omkring dit spisebord. Vælg stolene i en farve eller lakering, som du vil sætte pris på mange år fremover. Vælger du en stol med en naturlig overflade, så vil møblet få yndig patina og et mere tilpasset udseende som årerne går.

 

Mix & Match

 

Der er heldigvis ingen regler for mange farver eller ’uens’ stole, man må have om sit spisebord. Man ser flere, der kombinerer stole fra forskellige mærker og i flere farver omkring spisepladsen i køkkenet eller i spisestuen. Mix og match diverse farver eller nyindkøbte stole med arvestykker og udtryk din personlige stil. 

Hammel Furniture overtog i 2018 Findahls Møbelfabrik, men den syddanske møbelfabrik producerer stadig de traditionsrige stole i de smukkeste farver, der giver lyst til at omdanne spisestuen til en regnbue af pastelfarvede spisebordsstole.  

 

Den skulpturelle

 

Er man mere til det skulpturelle udtryk i hjemmet, så er Trinidad stolene et oplagt valg. Stolen er designet af Nanna Ditzel og foruden at være et pragtigt møbel, så leger stolens formgivning også med skygger og mønstrer, der bliver projekteret af dagslyset eller lampens skær fra spisebordet.

Sådan et skulpturelt møbel kan medvirke til at fremhæve din mere kunstneriske side og vil stå fremtræden i din boligindretning. Ønsker man at have stolen flere steder i hjemmet, så findes denne Trinidad stol også med armlæn eller som barstol.    

 

Den simple

 

Flere gør brug af citatet ’Less is more’ i deres boligstil. Her kan flere spisebordsstile leve op til dette ”krav” alt efter hvordan man sammensætter sine møbler i spisestuen. Trods de enkle elementer kan stolen stadig fremstå dekorativ i den minimalistiske indretning ligesom på billedet herover.

Simple spisebordsstole skiller sig ud med klare linjer, gerne afdæmpede farver og gennemført enkelthed. Man kan både gøre dem mere eller mindre dekorative alt efter hvor de bliver placeret i hjemmet og hvad de bliver placeret sammen med. 

Skriv en kommentar
banner

Åbningstider

Kundeservice

 • Åben alle hverdage kl. 12-15

Butik

 • Mandag - fredag kl. 10:00 - 17:30
 • Lørdag kl. 10:00 - 16:00
 • Søndag kl. 11.00 - 16.00 

Aktuelt

Dit hjem - Juli 2022

Dit hjem - Juli 2022

Dit hjem - Juli 2022

... Læs mere
Sommeraftener med nye muligheder

Sommeraftener med nye muligheder

De varme sommeraftener og de smukke solnedgange, som vi alle længtes efter, er lige om hjørnet. Forlæng dine aftener ude i haven eller på terrassen med en trådløs lampe. På den måde slipper du for bes... Læs mere
Trend: Giv uderummet ekstra glød med et ildfad

Trend: Giv uderummet ekstra glød med et ildfad

Der findes næppe noget hyggeligere end at kunne samle familie og venner rundt om et ildsted på en lun sommeraften, hvor nærvær og hygge virkelig er i højsædet. Der er noget helt særligt over duften af... Læs mere
Sådan indretter du dit udeområde med havekrukker

Sådan indretter du dit udeområde med havekrukker

Kalenderen siger endelig sommer og det er tid til at opgradere dit udeområde, og her kan havekrukker gøre en kæmpe forskel. Med havekrukker kan du skabe en helt bestemt stemning i dit udeområde. Opbyg... Læs mere
Trend: Tilføj et strejf af elegance med lysekroner

Trend: Tilføj et strejf af elegance med lysekroner

Lysekronen har endnu en gang fået plads i de danske hjem, og giver det perfekte modspil til det skandinaviske hjem. Når man først tænker på lysekroner, kan tankerne godt blive ledt hen mod gamle dage ... Læs mere

Instagram

             Jacobsen Møbler Aabenraa

             banner

             Besøg vores store butik i Aabenraa

             I Aabenraa finder du vores store butik på 3300 kvm. Vi står altid klar til at give dig en personlig og tryg betjening, hvor det kun er dig, der er i fokus. Sammen finder vi ud af hvilke produkter, der kan fuldende dit hjem – uanset om det er nye møbler eller moderne interiør i populære designs, der skal sætte prikken over i’et.

             Du er velkommen til at kigge igennem vores store sortiment her i webshoppen og blive inspireret. Vil du gerne have personlig vejledning, står vi altid klar til at hjælpe dig i vores fysiske butik i Aabenraa, som er åben alle dage. Vores kunder er det vigtigste for os, og vi sætter en ære i at give en god, personlig og tryg service – uanset om du køber online eller i vores fysiske butik.