Werner Aisslinger

 

Werner Aisslinger er født i 1964. Han glæder sig over at bruge de nyeste teknologier har været med til at introducere nye materialer og teknikker til en verden af produktdesign, som understreges ved hans unikke møbler og design. Juli stolen sm han designede for Cappellini var det første møbel der brugte en ny type af skum og blev det første tyske stoledesign, der blev valgt som en permanent udstilling på MoMa i New York i 1964. I processen har han skabt adskillige designs og modtaget priser fra hele verden – fra Milanos Compasso d’Oro til Tysklands Designpris og Red Dot Award i Storbritannien. Hans arbejde udstilles i permanente samlinger af internationale museer som Museum of Modern Art (MoMA) og Metropolitan Museum i New York, det franske Fonds National d´Art Contemporain i Paris, Museum Neue Sammlung i München og Vitra Designmuseum i Weil, Tyskland.

Designet af Werner Aisslinger

Jacobsen Møbler Aabenraa

Besøg vores store butik i Aabenraa

I Aabenraa finder du vores store butik på 3300 kvm. Vi står altid klar til at give dig en personlig og tryg betjening, hvor det kun er dig, der er i fokus. Sammen finder vi ud af hvilke produkter, der kan fuldende dit hjem – uanset om det er nye møbler eller moderne interiør i populære designs, der skal sætte prikken over i’et.

Du er velkommen til at kigge igennem vores store sortiment her i webshoppen og blive inspireret. Vil du gerne have personlig vejledning, står vi altid klar til at hjælpe dig i vores fysiske butik i Aabenraa, som er åben alle dage. Vores kunder er det vigtigste for os, og vi sætter en ære i at give en god, personlig og tryg service – uanset om du køber online eller i vores fysiske butik.