100.26.196.222 - US

John Astbury

 

John Astbury studerede antropologi og sociologi i sit hjemland, England, før han flyttede til Sverige for at studere produktdesign på Konstfack Universitet, som er landets største universitet for kunst, håndværk og design. Bådebyggeri fremkaldte hans kærlighed til håndværk og at spille musik fremkaldte hans lidenskab for følelser gennem design. Den bemærkelsesværdige designer forfølger disse lidenskaber videre i sit eget designstudie i Stockholm, hvor hans processer involverer at undersøge de grundlæggende elementer for at udforske hvad der kan gøres anderledes og for at finde ud af hvordan design kan føres ud i en ny retning. Hans Column hylde serie, som er designet til &tradition fortolker arkitektoniske former som blandt andet søjler og andre former set i klassiske og gotiske stilarter. Med fokus på struktur er de forenklede design målrettet – men alligevel poetiske.

Designet af John Astbury

Sorter efter
Vis per side

Jacobsen Møbler Aabenraa

Besøg vores store butik i Aabenraa

I Aabenraa finder du vores store butik på 3300 kvm. Vi står altid klar til at give dig en personlig og tryg betjening, hvor det kun er dig, der er i fokus. Sammen finder vi ud af hvilke produkter, der kan fuldende dit hjem – uanset om det er nye møbler eller moderne interiør i populære designs, der skal sætte prikken over i’et.

Du er velkommen til at kigge igennem vores store sortiment her i webshoppen og blive inspireret. Vil du gerne have personlig vejledning, står vi altid klar til at hjælpe dig i vores fysiske butik i Aabenraa, som er åben alle dage. Vores kunder er det vigtigste for os, og vi sætter en ære i at give en god, personlig og tryg service – uanset om du køber online eller i vores fysiske butik.