Welling / Ludvik

 

Hee Welling fra Danmark og Gudmundur Ludvik fra Island bidrager til fornyelsen af miljøvenligt design centreret omkring den personlige oplevelse. De industrielle design af Welling og Ludvik sigter mod at opnå den bedst mulige løsning set ud fra en række forskellige perspektiver. Komfort, materialer, konstruktion, prisfastsættelse og miljø er alle afgørende faktorer i deres tilgang til design, som også vedrører den moderne teknologi og samfundets udfordringer. Welling og Ludvik søger altid at maksimere potentialet af moderne fremstilling i deres design. Welling / Ludviks design defineres ved ren æstetik, som fjerner det overflødige og lader hver detalje tjene et funktionelt formål. Hee Welling og Gudmundur Ludvik har begge dybe rødder i den skandinaviske design- og håndværkstradition. De mødtes på den danske designskole i København og har siden da studeret sammen. I 2010 grundlagde de Welling / Ludvik for at kombinere deres kompetencer og forbedre deres design yderligere.

Designet af Welling / Ludvik

Jacobsen Møbler Aabenraa

Besøg vores store butik i Aabenraa

I Aabenraa finder du vores store butik på 3300 kvm. Vi står altid klar til at give dig en personlig og tryg betjening, hvor det kun er dig, der er i fokus. Sammen finder vi ud af hvilke produkter, der kan fuldende dit hjem – uanset om det er nye møbler eller moderne interiør i populære designs, der skal sætte prikken over i’et.

Du er velkommen til at kigge igennem vores store sortiment her i webshoppen og blive inspireret. Vil du gerne have personlig vejledning, står vi altid klar til at hjælpe dig i vores fysiske butik i Aabenraa, som er åben alle dage. Vores kunder er det vigtigste for os, og vi sætter en ære i at give en god, personlig og tryg service – uanset om du køber online eller i vores fysiske butik.