3.237.34.21 - US

Verner Panton (1926 – 1998)


Verner Panton var en dansk designer. Han blev uddannet arkitekt fra Det kongelige Danske Kunst Akademis Skoler for Arkitektur, Design og Konservering hvor han dimitterede i 1951. Verner Panton arbejdede i en periode på to år hos Arne Jacobsen og åbnede sin egen tegnestue i 1955. Målet var at opnå stor national og international anerkendelse. Verner Pantons designs er i øjenfaldende og til tider provokerende. Stål, glasfiber og plastik var nogle af hans foretrukne materialer.
Han var kendt for at eksperimentere med stærke og dominerende farver som underbyggede hans vision om at verden ville være lysere uden hvid. Han er kendt for Panton stolen som Verner designede tilbage i 19960’erne og Amoebe stolen som blev tegnet og lanceret i 1970.

Designet af Verner Panton (1926 – 1998)

Jacobsen Møbler Aabenraa

Besøg vores store butik i Aabenraa

I Aabenraa finder du vores store butik på 3300 kvm. Vi står altid klar til at give dig en personlig og tryg betjening, hvor det kun er dig, der er i fokus. Sammen finder vi ud af hvilke produkter, der kan fuldende dit hjem – uanset om det er nye møbler eller moderne interiør i populære designs, der skal sætte prikken over i’et.

Du er velkommen til at kigge igennem vores store sortiment her i webshoppen og blive inspireret. Vil du gerne have personlig vejledning, står vi altid klar til at hjælpe dig i vores fysiske butik i Aabenraa, som er åben alle dage. Vores kunder er det vigtigste for os, og vi sætter en ære i at give en god, personlig og tryg service – uanset om du køber online eller i vores fysiske butik.