Valerio Bottin


Valerio Bottin er født i 1963 i Padua, Italien og er uddannet arkitekt og industriel designer. Valerio Bottin startede sin karriere med at designe kommercielle bygninger og erhvervsbygninger. Han har i mange år interesseret sig for belysning og lamper og i 1994 begyndte Valerio Bottin et samarbejde med den Italienske producent Foscarini. Her startede han med at lancere Mistral lampen og har siden har han designet en lang række kollektioner for Foscarini.
Valerio Bottin er kendt for at have designet Sphera lampen, Double lampeserien, lavet af blæst glas og flotte rene linjer. Han har også designet Vitt kollektionen, Cross lampekollektionen for at nævne få. Han er også kendt for Bubble, Totem, Affix, Spring og Tutù-serierne.

Designet af Valerio Bottin

Sorter efter
Vis per side

Instagram

             Jacobsen Møbler Aabenraa

             Besøg vores store butik i Aabenraa

             I Aabenraa finder du vores store butik på 3300 kvm. Vi står altid klar til at give dig en personlig og tryg betjening, hvor det kun er dig, der er i fokus. Sammen finder vi ud af hvilke produkter, der kan fuldende dit hjem – uanset om det er nye møbler eller moderne interiør i populære designs, der skal sætte prikken over i’et.

             Du er velkommen til at kigge igennem vores store sortiment her i webshoppen og blive inspireret. Vil du gerne have personlig vejledning, står vi altid klar til at hjælpe dig i vores fysiske butik i Aabenraa, som er åben alle dage. Vores kunder er det vigtigste for os, og vi sætter en ære i at give en god, personlig og tryg service – uanset om du køber online eller i vores fysiske butik.