3.229.117.191 - US

Trine Andersen

Trine Andersen er grundlægger af designvirksomheden Ferm Living. Hun bor på Islandsbrygge i en stor lejlighed med plads til eget design, klassiske møbler og moderne kunst. I 2005 ville Trine Andersen gøre noget ved indretningen i sit hjem og forsøgte at finde det perfekte tapet til en overkommelig pris. Specialiseret i grafisk design, besluttede hun sig for selv at skabe tapetet i et moderne design. Trine Andersen startede med at lave 10 designs, som hun tog med på messe. Det hele startede med tapeter og nu har Ferm Living produkter til alle hjemmets rum. Det var i 2006 den første Ferm Living Kollektion blev skabt og lanceret. Siden da er kollektionen vokset betydeligt og blevet til flere kollektioner med moderne og farverige genstande – puder, tekstiler, møbler, køkkenudstyr, tapeter m.m. Trine Andersen har et specielt talent i at genfortolke retro design og elementer fra naturen for at give sine produkter et elegant og moderne udtryk. Hendes foretrukne materialer er naturlige råvarer som papir, bomuld, silke og kork. Trine Andersen sætter stor pris på klassikere og mener at design fra 1950’erne og 60’erne er ærligt design og godt håndværk.

Designet af Trine Andersen

Sorter efter
Vis per side

Jacobsen Møbler Aabenraa

Besøg vores store butik i Aabenraa

I Aabenraa finder du vores store butik på 3300 kvm. Vi står altid klar til at give dig en personlig og tryg betjening, hvor det kun er dig, der er i fokus. Sammen finder vi ud af hvilke produkter, der kan fuldende dit hjem – uanset om det er nye møbler eller moderne interiør i populære designs, der skal sætte prikken over i’et.

Du er velkommen til at kigge igennem vores store sortiment her i webshoppen og blive inspireret. Vil du gerne have personlig vejledning, står vi altid klar til at hjælpe dig i vores fysiske butik i Aabenraa, som er åben alle dage. Vores kunder er det vigtigste for os, og vi sætter en ære i at give en god, personlig og tryg service – uanset om du køber online eller i vores fysiske butik.