Torafu Architects

Torafu Architects

Torafu Architects blev i 2004 grundlagt i Japan, af Koichi Suzuno og Shinya Kamuro. Torafu Architects arbejder ud fra en arkitektonisk tankegang, hvilket især kommer til udtryk i deres designs og produkter. Begge parter i Torafu Architects er uddannet indenfor arkitektur på Tokyo University of Science, og har efterfølgende gennemført en kandidat på Institut for Arkitektur. Duoen har vakt stor opmærksomhed i deres hjemland Japan, men også ude i den store verden. Det er blandt andet i forhold til deres indretning til produktdesign, rummelige installationer og filmskabelse de har fået stor opmærksomhed. Torafu Architects har gennem årene modtaget adskillige roser for deres arbejde og designs. Et af duoens designs blev i 2015 sågar valgt til den permanente samling på Montreal Museum of Fine Arts.

Designet af Torafu Architects

Sorter efter
Vis per side

Jacobsen Møbler Aabenraa

Besøg vores store butik i Aabenraa

I Aabenraa finder du vores store butik på 3300 kvm. Vi står altid klar til at give dig en personlig og tryg betjening, hvor det kun er dig, der er i fokus. Sammen finder vi ud af hvilke produkter, der kan fuldende dit hjem – uanset om det er nye møbler eller moderne interiør i populære designs, der skal sætte prikken over i’et.

Du er velkommen til at kigge igennem vores store sortiment her i webshoppen og blive inspireret. Vil du gerne have personlig vejledning, står vi altid klar til at hjælpe dig i vores fysiske butik i Aabenraa, som er åben alle dage. Vores kunder er det vigtigste for os, og vi sætter en ære i at give en god, personlig og tryg service – uanset om du køber online eller i vores fysiske butik.