44.200.194.255 - US

Toni Rie

Toni Rie
Toni Rie er en dansk designer, som dimitterede fra Arkitektskolen i Aarhus i 2011 efter at have studeret Industrial and Product Design. Siden 2013 har Rie været designchef hos Frandsen, hvor hun har bidraget med smukt tidløst design til designvirksomhedens produktportefølje. Med inspiration fra hele verden har Rie en nysgerrig tilgang til moderne design, hvor designgenstande fra hendes hånd varierer fra stærke geometriske former med et moderne udtryk til mere organiske og atmosfæriske designs, hvilket kommer til udtryk i serierne Lyss, Cohen, Air, Grace og Kyoto – alle designet af Toni Rie for Frandsen.

Designet af Toni Rie

Jacobsen Møbler Aabenraa

Besøg vores store butik i Aabenraa

I Aabenraa finder du vores store butik på 3300 kvm. Vi står altid klar til at give dig en personlig og tryg betjening, hvor det kun er dig, der er i fokus. Sammen finder vi ud af hvilke produkter, der kan fuldende dit hjem – uanset om det er nye møbler eller moderne interiør i populære designs, der skal sætte prikken over i’et.

Du er velkommen til at kigge igennem vores store sortiment her i webshoppen og blive inspireret. Vil du gerne have personlig vejledning, står vi altid klar til at hjælpe dig i vores fysiske butik i Aabenraa, som er åben alle dage. Vores kunder er det vigtigste for os, og vi sætter en ære i at give en god, personlig og tryg service – uanset om du køber online eller i vores fysiske butik.