Tom Stepp

Blandt designerne til Hoigaards udvalg af produkterne til entréen er Tom Stepp. Han er kendt for blandt andet den klassiske Y-knage og Tangent knagerækkerne. Hans sind er fyldt med kreative ideer, men stadig med forståelse for den nordiske enkelthed og brugen af de holdbare materialer. Tom Stepp er uddannet arkitekt på Det Kongelige Danske Kunstakademi og har arbejdet for en række store danske designvirksomheder. Her har han også gjort sig bemærket med skabelsen af tiltalende interiør og møbler til hjemmet mange rum.

Designet af Tom Stepp

Jacobsen Møbler Aabenraa

Besøg vores store butik i Aabenraa

I Aabenraa finder du vores store butik på 3300 kvm. Vi står altid klar til at give dig en personlig og tryg betjening, hvor det kun er dig, der er i fokus. Sammen finder vi ud af hvilke produkter, der kan fuldende dit hjem – uanset om det er nye møbler eller moderne interiør i populære designs, der skal sætte prikken over i’et.

Du er velkommen til at kigge igennem vores store sortiment her i webshoppen og blive inspireret. Vil du gerne have personlig vejledning, står vi altid klar til at hjælpe dig i vores fysiske butik i Aabenraa, som er åben alle dage. Vores kunder er det vigtigste for os, og vi sætter en ære i at give en god, personlig og tryg service – uanset om du køber online eller i vores fysiske butik.