Tom Dixon

 

Tom Dixon er født i Tunesien og flyttede til England i 1963. Hans rastløse og oprørske karakter førte til, at han opgav sine studier på Chelsea School of Art, så han kunne udforske sin egen kreativitet og skabe et personligt udtryk ved hjælp af genbrugsmaterialer. I disse år åbnede han studiet ”Space” – en tænketank og et uafhængigt rum, hvor kunstnere og designere kunne samarbejde og påvirke hinanden kreativt og designmæssigt. Det var også i denne periode Tom Dixon begyndte at samarbejde med Cappellini, hvor hvem han skabte den ikoniske S-stol. I 1990’erne blev Space omdannet til et designstudie. Dixon blev en anerkendt designer og hans navn begyndte hurtigt at sprede sig blandt internationalt anerkendte mærker. Hans kommercielle succes førte til hans nominering som designchef hos Habitat i 1998, hvor han blev kreativ direktør. I mellemtiden arbejdede han også med private og institutionelle samarbejdspartnere og dedikerede sig til en række bemærkelsesværdige projekter. I 2000 modtog Dixon den prestigefyldte ordre af det britiske imperium, tildelt af HRH Dronning Elizabeth II.

Designet af Tom Dixon

Jacobsen Møbler Aabenraa

Besøg vores store butik i Aabenraa

I Aabenraa finder du vores store butik på 3300 kvm. Vi står altid klar til at give dig en personlig og tryg betjening, hvor det kun er dig, der er i fokus. Sammen finder vi ud af hvilke produkter, der kan fuldende dit hjem – uanset om det er nye møbler eller moderne interiør i populære designs, der skal sætte prikken over i’et.

Du er velkommen til at kigge igennem vores store sortiment her i webshoppen og blive inspireret. Vil du gerne have personlig vejledning, står vi altid klar til at hjælpe dig i vores fysiske butik i Aabenraa, som er åben alle dage. Vores kunder er det vigtigste for os, og vi sætter en ære i at give en god, personlig og tryg service – uanset om du køber online eller i vores fysiske butik.