Tine Mouritsen (1974-)


Tine Mouritsen er uddannet Arkitekt fra Kunstakademiets Arkitektskole i 2000. Tre år efter endt uddannelse startede hun som selvstændig arkitekt, møbel- og rumdesigner. Tine Mouritsen fik sit gennembrud i slutningen af 2009 med Qo2 møbelserien, som blev lanceret under FNs klimakonference 2009 i København. I 2010 blev hun nomineret i Bo bedre og Boligmagasinets Design Awards som Årets Designer og Årets Up coming Designer. Tine Mouritsens filosofi er ”less is more” hvilket er med til at skabe de enkelte og klare linjer i hendes designs.
Hun er kendt for LE KLINTs ALL-IN serie: ALL IN 312 og findes som både gulv- og bordlampe. Tine Mouritsen står også bag LE KLINTs jule-lamper: Star, Snowflake, Angel Uriel og Angel Gabriel.

Designet af Tine Mouritsen (1974-)

Sorter efter
Vis per side

Jacobsen Møbler Aabenraa

Besøg vores store butik i Aabenraa

I Aabenraa finder du vores store butik på 3300 kvm. Vi står altid klar til at give dig en personlig og tryg betjening, hvor det kun er dig, der er i fokus. Sammen finder vi ud af hvilke produkter, der kan fuldende dit hjem – uanset om det er nye møbler eller moderne interiør i populære designs, der skal sætte prikken over i’et.

Du er velkommen til at kigge igennem vores store sortiment her i webshoppen og blive inspireret. Vil du gerne have personlig vejledning, står vi altid klar til at hjælpe dig i vores fysiske butik i Aabenraa, som er åben alle dage. Vores kunder er det vigtigste for os, og vi sætter en ære i at give en god, personlig og tryg service – uanset om du køber online eller i vores fysiske butik.