Thomas Jenkins

 

Thomas Jenkins (1980) er en britisk industridesigner, som siden 2006 har været bosat i Oslo, Norge. I starten af sin karriere arbejdede Thomas Jenkins for Dyson i 2002, hvorefter han i Oslo arbejdede for designkontoret Frost. Thomas Jenkins er uddannet produktingeniør på South Bank Universitet i London. Efter at have fået erfaring som designer inden for branchen, etablerede Thomas Jenkins sit eget studie i 2010. Siden da har designeren skabt design med fokus på materialebrug, særlige håndværksfærdigheder og industrielle produktionsmetoder, som kendetegner Thomas Jenkins designtilgang. Derudover skaber Thomas Jenkins design der er særligt fokuseret på interaktion og daglig brug. Et produkt skal både være funktionelt og smart, hvilket designeren Thomas Jenkins forstår at mestre. Thomas Jenkins tilgang til design er simpel og designeren synes, at et godt hjem er et hjem der fungerer i hverdagen og som viser personlighed.

Designet af Thomas Jenkins

Jacobsen Møbler Aabenraa

Besøg vores store butik i Aabenraa

I Aabenraa finder du vores store butik på 3300 kvm. Vi står altid klar til at give dig en personlig og tryg betjening, hvor det kun er dig, der er i fokus. Sammen finder vi ud af hvilke produkter, der kan fuldende dit hjem – uanset om det er nye møbler eller moderne interiør i populære designs, der skal sætte prikken over i’et.

Du er velkommen til at kigge igennem vores store sortiment her i webshoppen og blive inspireret. Vil du gerne have personlig vejledning, står vi altid klar til at hjælpe dig i vores fysiske butik i Aabenraa, som er åben alle dage. Vores kunder er det vigtigste for os, og vi sætter en ære i at give en god, personlig og tryg service – uanset om du køber online eller i vores fysiske butik.