3.230.173.188 - US

Thomas Harrit


Thomas Harrit er uddannet designer fra Danmarks Designskole i 1991. Kort efter endt uddannelse stiftede Thomas sammen med samarbejdspartneren Nicolai Sørensen tegnestuen HarritSørensen. Thomas Harrit har igennem årene arbejdet med industriel- og interiørdesign. Udover det sidder Harrit i en række rådgivende bestyrelser, hvor han rådgiver både startup samt allerede etablerede virksomheder. Thomas Harrits kernekompetencer er konceptdesign, designstyring og brugerundersøgelser. HarritSørensen har igennem årene modtaget en lang række priser, blandt andet EU’s produktpris for bæredygtig udvikling i 2002 og syv Spiel Gut Awards i 2015.
Thomas er kendt for at være med til at stå bag de verdenskendte KNAX knagerækker. KNAX sælges nu over hele verden og i dag indeholder serien mere end bare knagerækker. Thomas har sammen med Nicolai Sørensen og Kim Samson designet lampeserien ”SNOWDROP” for LE KLINT, bestående af en pendel, væglampe, gulvlampe samt bordlampe.

Designet af Thomas Harrit

Jacobsen Møbler Aabenraa

Besøg vores store butik i Aabenraa

I Aabenraa finder du vores store butik på 3300 kvm. Vi står altid klar til at give dig en personlig og tryg betjening, hvor det kun er dig, der er i fokus. Sammen finder vi ud af hvilke produkter, der kan fuldende dit hjem – uanset om det er nye møbler eller moderne interiør i populære designs, der skal sætte prikken over i’et.

Du er velkommen til at kigge igennem vores store sortiment her i webshoppen og blive inspireret. Vil du gerne have personlig vejledning, står vi altid klar til at hjælpe dig i vores fysiske butik i Aabenraa, som er åben alle dage. Vores kunder er det vigtigste for os, og vi sætter en ære i at give en god, personlig og tryg service – uanset om du køber online eller i vores fysiske butik.