Thomas Chung & Jordan Murphy

 

Både Thomas Chung og Jordan Murphy er baseret i Toronto, Canada og deler den samme påskønnelse for funktionalitet, ærligt design og nye løsninger, der er fokuseret på den menneskelige oplevelse. Designerne deler en stor interesse for genstandenes historie og måderne hvorpå eksisterende koncepter kan tilpasses og transformeres til at imødekomme moderne behov. Thomas Chung er født i Vancouver og er en industriel designer, der etablerede sit eget studie i 2016. Hans arbejde fokuserer på materielle genstande og interiør med vægt på menneskelige forbindelser og relationer. Studiet skaber kontrastdrevne og industrielle designs til private hjem og offentlige miljøer ved hjælp af en unik proces, der trækker på nutidens kultur og lokal industri. Jordan Murphy er en møbel- og produktdesigner, der har specialiseret sig i at anvende teknisk indsigt og nysgerrighed til skabelsen af enkle og tankevækkende genstande. Cast belysningsserien er Chung og Murphys første samarbejde med MENU.

Designet af Thomas Chung & Jordan Murphy

Jacobsen Møbler Aabenraa

Besøg vores store butik i Aabenraa

I Aabenraa finder du vores store butik på 3300 kvm. Vi står altid klar til at give dig en personlig og tryg betjening, hvor det kun er dig, der er i fokus. Sammen finder vi ud af hvilke produkter, der kan fuldende dit hjem – uanset om det er nye møbler eller moderne interiør i populære designs, der skal sætte prikken over i’et.

Du er velkommen til at kigge igennem vores store sortiment her i webshoppen og blive inspireret. Vil du gerne have personlig vejledning, står vi altid klar til at hjælpe dig i vores fysiske butik i Aabenraa, som er åben alle dage. Vores kunder er det vigtigste for os, og vi sætter en ære i at give en god, personlig og tryg service – uanset om du køber online eller i vores fysiske butik.